07. 11. 2011. 12:00h | O. Đoković - Vesti
veličina teksta:+-

Jovani pobednička lenta

Komentara 1

Ovogodišnja misica je Jovana Dačković (Brus, Srbija), prva pratilja Marina Maričić (Grac, Austrija), a druga pratilja Monika Sovrić (Diseldorf, Nemačka)


Jovana Dačković
Jovana Dačković
Bojana Raonić (Srbija) i frizerka Ivanka Jurišić
Bojana Raonić (Srbija) i frizerka Ivanka Jurišić

   

  Gde se god pojave devojke eks Jugoslavije, tu je lepota, a ovaj put, u Parizu, na 29. smotri Mis eks Ju Evrope 2011, kao najlepše izdvojile su se: ovogodišnja mis Jovana Dačković (Brus, Srbija, 21 godina, 170 cm, 52 kg, student, Strelac), prva pratilja je Marina Maričić (Grac, Austrija, 17 godina, 178 cm, 60 kg, učenica, Devica), druga pratilja Monika Sovrić (Diseldorf, Nemačka, 22 godine, 176 cm, 57 kg, službenik, Lav), titulu mis fotogeničnosti ponela je Vesna Babić (Beograd, Srbija, 25 godina, 168 cm, 50 kg, pravnik, Strelac), mis šarma je Valentina Gajić (Le Pres Sen-Žerve, Francuska, 16 godina, učenica, 171 cm, 50 kg, Ribe), a za mis internet glasanja proglašena je Verica Janković (1.617 glasova, Pariz, Francuska, 25 godina, 171 cm, 59 kg, menadžer prodaje, Blizanci).

   

  Pridružile su im se lepotice iz još četiri zemlje (Holandija, Belgija, Makedonija i BiH), sve zajedno čineći buket lepši od bilo kojeg cveća.

   

  Radost za roditelje


  - E, kako će se obradovati mama Svetlana, tata Milun i pet godina mlađa sestra Ivona. - Ja sam iz Brusa, u Srbiji. Na takmičenje sam se prijavila samo iz jednog razloga - da vidim Pariz, na kraj pameti mi nije bilo da ću pobediti. Pariz sam videla, otvorio mi se apetiti da ponovo dođem, a mnogo je lepo što sam pobedila - u dahu je kazala mis eks Ju Evrope tamnooka i crnokosa Jovana Dačković.


  Test za srce!


  Rajko Torbica je čovek koji duže od deset godina živi sa presađenim srcem.
  - Ja sam ranijih godina bio u žiriju ovog takmičenja, pa dođoh da se podsetim na te dane. E, što volim lepotu! A ko ne voli? Usput testiram srce - kaže on.


  Organizatorima Milojku Milanoviću i Zoranu Milinkoviću "desne ruke" bili su: sponzori, medijski pokrovitelji, iz Linca je došla Valentina Simić (mis 2008) koja je radila koreografije za nastup kandidatkinja, krunu je naslednici prosledila "Austrijanka" Suana Đulić, lentama ih je okitila majska lepotica "Vesti" Nataša Vučković.


  Žiri je bio autoritativan, program je nenametljivo i majstorski vodio Beograđanin Miša Ćirić, frizurama i šminkom devojke su ulepšale Mirsada Murić i Ivanka Jurišić, Leo bend je raspalio muziku, a zvezde Granda, Slavica Ćukteraš i Darko Filipović, su dokazali da su majstori estrade. 

  Dijaspora Francuska Lepotice Lepotice dijaspore Nataša Vučković

  Katarina Hamilcaro
  Ponedeljak, 07. 11. 2011. 12:11h

  Preporuka: +2 / -6

  + -
  !

  Sve je bilo lepo mada po mnogima prisutnim kao i broju glasova miss ex yu je trebao da bude neko drugi