Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 25.02.2017.
02:30
mondo.rs A

Oralni seks: Šta ako se dogodi ovo?

Oralni seks je sastavni deo "ljubavne igre" i ne treba da bude tabu. Ali, treba ga učiniti obostrano zanimljivim i "uspešnim". Evo šta ne treba raditi, odnosno kakvih sve situacija može da bude.

stockphotos.io
Ne čekajte da traži: Muškarci su uvek raspoloženi za oralni seks

Muškarci vole felacio, ponekad više i od samog "čina" penetracije. Ima i trenutaka/dana kada im i nije do seksa (retko!), ali, svakako, pristaju da se "poigrate", jer im pružite vrhunsko zadovoljstvo. A i onda imate "kredit" da i vi tražite to isto! Uostalom, mnoge žene vole oralni seks (da daju i primaju), uživaju u tome, a to je onda dobitna kombinacija za sve. 

Postoje situacije, međutim, kada će vam on jasno staviti do znanja da vam pokreti jezikom i ustima nisu baš najbolji. Ili kada su situacije takve da se zapitate: "Šta mi je ovo, dođavola, trebalo!?". 

Instrukcije

Ima i muškaraca koji vole da daju "instrukcije" tokom felacija. "Tako, sad uradi ovo", "sad jezik", "ne, ne, ne tako, namesti glavu"... To su muškarci koji vole baš određen način takvog zadovoljstva i nemojte da se zbog toga sekirate i da odmah pomišljate "oh, ne uprksala sam, ne znam ovo".

Prvo i osnovno što treba da znate jeste da oralni seks nije "molekularna biologija", nije neka nauka. Ako ste početnica, nemojte da padate u depresiju što nije baš bilo onako kako ste zamislili ili kako je on zamislio i hteo. 

Uvek postoji i drugi, treći, četvrti, peti, šesti... put. 

Uvek imajte u vidu ovo: bolje i loš oralni seks, nego da ga nema uopšte!

Ako leži na krevetu, nemojte ni da ga pitate ili još gore - tražite dozvolu da ga zadovoljite! Ako svog muškarca želite da usrećite, biće još srećniji ako mu priđete i sami ga otkopčate i "poigrate" se baš dok je on zavaljen na trosedu ili u fotelji. Utakmica je u toku? Pa, šta! Ako ste napaljeni i njega učinite takvim, jedino što će reći posle toga je: "Gooooooool!!!".

Ako začujete njegovo "aaa", verovatno ste mu povredili "kraljevsko mesto". Tokom felacija se ponekad koriste zubi, ali morate biti veoma pažljivi, kako ga ne biste pokolebali da prekine. Nemojte da vas "ponese" trenutak, pa da se zaboravite... To može da boli, ali mnogo da boli! Liznite prednju stranu gornjih zuba, da budu "klizavi", pa pređite preko penisa od korena do vrha. Biće vam zahvalan!

Moguće je da će tokom felacija on zaspati. Ne očajavajte! Možda je zaista veoma umoran, a to što je "zakucao" može samo da vam bude znak da ste odlično uradili "posao" i da se on potpuno opustio (dobro, ne i na tom mestu) i da mu je baš lepo, ušuškano.

Postoje i trenuci kada muškarac želi "sam da završi", pa vam sklanja glavu. Nikako nemojte da se odmah naljutite i odete, niti da zbog toga budete tužni, jer je ponekad samozadovoljavanje upravo znak da ste ga doveli blizu vrhunca (dakle, da ste bili odlični), a njemu je baš odgovaralo da "finišira".

Ovo je bljak, ali...

Stidna dlaka u vašim ustima. Hm, u tome nema ničeg seksi, uopšte! I nije greh ako zastanete, prekinete felacio da biste uklonili dlačicu. I ne treba da vas bude blam što ste, eto, baš u tom trenutku, prekinuli... Ne! 

Mnogi muškarci vole "finiširanje" ženi u usta. Ima, pak, žena koje se toga gade. Nije ništa strašno ako unapred svom partneru kažete - izvini, ali ne mogu to. Ako to izbegavate i vama će osećaj biti još gori kada njegovu "alatku" treba da strpate u usta. Štaviše, ceo taj čin će vam se ogaditi unapred. Slobodno mu stavite do znanja da vam to nije ugodno. Ponudite mu neko drugo mesto i svi srećni :) Ako se, pak, dogodi da se njemu "omakne", pa ispali metak baš u vaša usta - ok, dešava se, ali to ne znači da treba odmah da ga kritikujete, jer neke stvari se ne mogu "isplanirati". Uostalom, nije to podizanje kredita za stan, recimo, pa da je potreban višednevni dogovor i analiza! Baš zato uspostavite "pravila igre" ranije. 

Iako zvuči pomalo paradoksalno, jer je reč o "akciji", nemojte da budete pasivni tokom pružanja oralnog zadovoljstva svom partneru. Šta to znači? Dakle, nemojte tek tako da ga "odradite", već mu pokažite da i vi to želite, da volite da ga zadovoljite. Koristite ruke, ponekad mu dirajte testise, prislonite svoje grudi na njegov penis, pogledajte ga u oči... Ako vam se i "omakne" pa se slučajno tokom felacija ubodete u oko, napravite pauzu, ali potom nastavite. Muškarci vole i poštuju napor koji ulažete. 

Šta ako traži kondom? OK, nije baš najsrećnija kombinacija (a i nema baš mnogo takvih muškaraca), ali ako ste gadljivi na one bez ukusa ili ako vam je mučna sama pomisao da treba da stavljate u usta i tamo neku gumu, tražite kondom sa ukusom (voćni) i probajte. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online