Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 08.07.2017.
02:30
Vestionline, telegraf.rs A

Metode sa istoka koje od žene prave kraljicu orgazma

Velikom broju muškaraca širom svet zajednička je ako ne javna, a onda potajna želja da imaju seks sa Azijatkinjom. Žene Istoka, a posebno Dalekog istoka, bije glas da su veoma dobre ljubavnice, a za to je naravno zadužen njihov meditativni stil života i specifične tehnike ljubavne igre.

pixabay.com
Uz prave savete svom partneru možete priuštiti noć punu uživanja

E sada i vi možete da isprobate neku od tehnika sa svojim partnerom, zbog čega će on momentalno pomisliti da je u Japanu. Reč je zapravo o posebnoj tehnici posle koje ćete i vi zaboraviti na običan seks.

Treba samo da savladate ove poze i da vašem muškarcu priredite najjači orgazam i nezaboravno iskustvo.

1. Jen-mo

To je umeće doživljavanja orgazma bez ejakulacije. Jen-mo je tačka između mošnica i anusa, a vi vašem muškarcu treba da pritisnete tu tačku sa tri prsta i da ga vinete u nebesa. Samo morate da vodite računa da tačku pritisnete pre nego što doživi vrhunac jer će tako doživeti orgazam bez ejakulacije. Ova tehnika ima i svoju duhovnu stranu - očuvanje životne energije, a praktična je razlog što on i dalje ostaje u stanju erekcije.

2. Masaža lingama

Ovo je tantrička metoda i fokusirana je na masažu penisa bademovim uljem, a koja može potrajati i do sat vremena. Započnite masažu od korena penisa i polako idite prema testisima, a onda nauljite obe ruke i otpočnete masažu sa svih deset prstiju. Uz masažu penisa, lagano mu vrhovima prstiju prelazite po području između samog korena penisa i testisa.

3. Vatsu

Ovo je vrsta japanske vodene SIAC masaže koja potiče iz kineske medicine. Neka se partner potopi u vodi, a vi ga pritom masirajte, istežite i povlačite. Pritom treba da mu pritiskate erotske akupresurne tačke. Voda omogućava da partnera uzmete u ruke i da vam se on u potpunosti prepusti. To je ujedno i vežba poverenja koja pod vodom postaje nabijena seksualnom energijom kad sedite iza njega i masirate mu leđa. Zatim vas treba da uzme na ruke u kadi tako da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas provlači kroz vodu.

4. Kareza

Na italijanskom reč "karezza" znači milovanje, a opisuje tehniku za sprečavanje trudnoće iz indijske "Kama Sutre". Kada muškarac prvi put penetrira u ženu, oboje potpuno miruju i dopuštaju akciju samo karličnim mišićima. Ne treba da se zamarate, jednostavno pokušajte koliko možete da izdržati bez mrdanja, a uz to se strastveno ljubite da ljubavni žar ne oslabi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online