Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 24.10.2016.
02:30
Vestionline A

Kako do njegovog seksualnog apetita?

Da li ste sreli muškarce koji i dalje gledaju na svoje supruge kao na "ukusan zalogaj", uprkos činjenici da su oženjeni pre mnogo godina? Svakako. Da li znate šta održava takve parove? Sposobnost da vešto i spontano zagreju međusobno interesovanje.

pixabay.com
Ukoliko ste aktivni, strast ne jenjava ni u braku 

Šta je rutina, pre ili kasnije svi će saznati. Ali, ovo nije kazna. Glavna stvar je na vreme primetiti da je u vezi ili braku postalo malo dosadno i potruditi se da oporavite svoj bračni život. Budite nepredvidivi. Ne postupajte po istom scenariju. Tražite izvore erotskog nadahnuća i pokušajte ovo:

Upotrebite element iznenađenja

Ako treba da uradite vežbe ili očistite dom, ispod starih pantalona za trening obucite luksuzan zavodljiv donji veš. A onda kao slučajno pokažite svom partneru samo ivicu čipke koju ne očekuje da vidi kada ste u takvoj svakodnevnoj odjeći. Da privučete pažnju svog partnera zamolite ga da vam pomogne da uradite istezanje ili da vas pridržava dok stojite na merdevinama, i dok on to čini, dozvolite mu da vidi vaš zavodljiv veš.

Svakodnevni šoping

Odlazak u supermarket je svakodnevna obaveza mnogih parova. Ovaj običan, svakodnevni zadatak možete pretvoriti u zanimljivo iskustvo. Iskoristite kupovinu da probudite partnera. Dok u kolica stavljate mleko i testeninu - odjednom skinite sa police bocu sa šlagom i šapućite svom partneru: “Kada stignemo kući, ovo ćemo iskoristiti za nas.” Možete da odaberete hranu koju ćete takođe iskoristiti u spavaćoj sobi, na primer, čokoladnu pastu.

Navijte budilnik 15 minuta ranije

Navijte alarm 15 minuta ranije. Dok vaš partner i dalje spava, uhvatite njegovu ruku i stavite je na vaše telo. Krenite sa milovanjem bradavica i drugih vrućih tačaka. Neka jutro ne bude samo dobro, već i prijatno.

Reklame na TV-u

TV reklame su izmišljene ne samo da usred zanimljivog filma možete da odete u kuhinju i napravite sendviče. Možete da osmislite zanimljivu igru. Svaki put kada krenu reklame na TV-u skinite jedan odevni predmet, a neka vaš partner poljubi taj dio tela.

Iznenađenje u autu

Ostavite zavodljive čipkane gaćice u pregradi svog automobila. Kada vas suprug pozove recite mu da proveri šta ste ostavili u kaseti automobila. Pustite ga da dođe kući sa mislima o vašim gaćicama, a kada dođe - znate šta treba da radite.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online