Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 04.08.2013.
08:00
tportal.hr A

Priuštite joj seks za pamćenje

Dobri ljubavnici su oni muškarci koji ženino zadovoljstvo stavljaju ispred sopstvenog. Opšte je poznata činjenica da se žene teže uzbuđuju od muškaraca i da im je, pre početka seksa, potrebno bar dvadesetak minuta predigre kako bi mogle da stupe u akciju. Muškarac sa svojom nežnijom polovinom mora da bude nežan, strpljiv i da osluškuje njene potrebe i želje.

Budite kreativni, dovedite je do ''ludila''

A kako bi cela stvar bila još bolja, potrebno je da imate keca u rukavu, odnosno da baratate novitetima koji će osvežiti strasti u krevetu, a vašu ženu dovesti do ludila. Evo nekih poza koje garantuju da ćete ženi priuštiti fantastičan seks.

''Doggy style'' sa podignutom nogom

Idući put kada partnerka poželi seks otpozadi, iznenadite je malim trikom. Jednostavno podignite njenu jednu nogu i čvrsto je držite naslonjenu na svoje bedro. Na takav način penetracija će biti još dublja, a testisi će lagano dodirivati njen klitoris. Za dodatnu stimulaciju možete da koristite i svoju slobodnu ruku kako biste joj dirali klitoris i potpuno je izludeli.

Misionarska poza sa jastucima

Neka partnerka legne na krevet savijenih kolena. Ispod nje stavite nekoliko jastuka. To ne samo da će omogućiti da prodrete dublje u nju, već će imati intenzivnu stimulaciju klitorisa, a postizanje istovremenog orgazma nikada neće biti lakše.

Trik sa pozom gnezda

Odlična stvar kod poze “gnezdo” je ta da partnerka ima osećaj da ste neverovatno nežni. Osim toga, ova poza pruža odličan pristup celom njenom telu. Idući put kada se odlučite za ovu pozu, malo je okrenite tako da imate pristup njenim grudima, a zatim podignite jednu od njenih nogu prema gore ili je stavite iza sebe.

Poza kada je ona gore

Umesto da se ona na tipičan način nalazi na vama, kleknite i stražnjicu naslonite na pete. Neka vam partnerka okrene leđa i postavi se u čučanj. Ako joj noge nisu dovoljno jake za ovu pozu, moraće da se osloni na ruke, što je zanimljivo jer ćete imati jako dobar pogled.

Stojeći

Idući put kad se odlučite na seks stojeći, rutini dodajte malo ritma. Neka se partnerka nagne tako da joj telo bude pod uglom od 90 stepeni, a noge što je moguće ravnije. Vi stanite iza nje i priuštite joj nekoliko ludih pokreta, rotirajte kukove, a penetracija neka bude što nežnija. Gledajte joj telo i ne ustručavajte se da zvukovima pokažete koliko uživate.

Poza 69+1

Prva asocijacija na pozu 69 jeste oralni seks, a u ovom slučaju, umesto da menjate položaj, promenite tehniku. Za početak, umesto da ležite jedno na drugome, legnite jedno uz drugo, jer tako dobijate više manevarskog prostora. Osim jezikom, poslužite se i prstima, dodirujte joj klitoris i potpuno je izludite.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online