Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 07.12.2010.
12:00 >> 13:40h
S. Princip - Vesti A

Sidnej: Ovacije za bosonogu Cecu

"Dugo ste čekali da dođem i zapevam u Australiji, borba je bila teška i pobedili smo", poručila je Svetlana - Ceca Ražnatović publici koja je do poslednjeg mesta u subotu uveče ispunila dvoranu Državnog sportskog centra u Sidneju.

 

Više od dva sata pre koncerta, ljudi su počeli da formiraju duge redove pred ulazima u Olimpijski centar. Koncert je održan u izuzetno vedroj, ali mirnoj atmosferi. Jeste bilo prisutno jako obezbeđenje, ali se čini da je moglo da ga bude i upola manje. Gotovo je neverovatno da je jedan ovakav događaj prošao bez ikakvih incidenata. Izostale su i demonstracije koje su duže vreme najavljivane iz dela ovdašnje bošnjačke zajednice.

 

Posetiocima je, očigledno, jedino stalo do provoda i onoga što se dešavalo na sceni, na kojoj je njihov idol dominirala više od tri sata. Ovakva atmosfera delovala je na Cecu i njenu ekipu. Na kraju koncerta videlo se da je gošća iz Srbije emotivno doživela doček u Sidneju, baš kao što je to bio slučaj i u Pertu.

A, za stolom najbližem bini, glavni producent Raka Marić poskočio je da nazdravi Svetlani u trenucima kada je izašla na još jedan bis i oprostila se od Sidneja.
 

Ceca Ražnatović nije pokazivala ni traga umora koji je očigledno bio prisutan kod cele ekipe, pristigle u Australiju pre svega četiri dana. Na početku drugog dela, obučena u crnu večernju haljinu i sa satenskim cipelama, odlučila je da nastavi - bosa.

Tako je i dovršila koncert, na kojem je na kraju otpevala "Zajdi, zajdi" i, potom, uz pratnju cele dvorane - "Đurđevdan". Pošto se nekoliko puta vratila na bis, zatražila je od fanova iz prvog reda veliki baner na kojem je bila ispisana poruka "Ceco, mi te volimo", i ponela ga sa sobom.

POVEZANE VESTI

Utorak 07.12.2010. 19:46
Vidi se da u Austarliji Srbi imaju ukus za muziku identican sa Aboridzinima. Osoba cija muzika predstavlja negaciju muzike, predstavlja za njih neki nivo?! Posebno sto je u 90tim godinama zajedno sa svojim suprugom koji gde je god bio sa svojim jedinicama, su Srba vise nema, predstavljala je simbol poraza Srbije. I ona i njen suprug su pripadali onim bezbednsnim strukturama koje su od 1944. iz Srbije proterale mnogo Srba koji su i danas u Austarliji USA, terale Srbe sa Kosova i Metohije Bosne Makedonije, stvarale i stvorile Veliku Hrvatsku i Veliku Albaniju na srpskim teritorijama. Sada je on anjihov idol. Vo imja Oca...!
Utorak 07.12.2010. 16:32
ma dobro , ali koliko je bilo gledalaca molim vas ? Kako da Vesti nemaju tu važnu informaciju ? Šta je pevala : Zajdi Zajdi i Đurđevdan ? Ma prava ciga bre !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online