Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 06.05.2011.
13:17
Alo A

Vendi: Šešelja ću dočekati na svojim grudima

I dok Vojislav Šešelj pokušava u Hagu da dokaže svoju nevinost, u Srbiji su već počele pripreme za njegov doček, a među onima koji ga željno iščekuju nalazi se i njegova bivša devojka Vesna Vukelić Vendi.

Vendi: Šešelj će se vratiti kao pobednik
 

Nesuđena gospođa Šešelj je sigurna da će njen bivši dragi uspešno završiti svoju misiju i da će se u Srbiju vratiti kao pobednik.

- Sigurna sam da će kada Vojislav Šešelj dođe iz Haga biti organizovan veliki doček. Ja ću sigurno biti u organizacionom odboru tog događaja, a nije isključeno ni da ću zapevati na proslavi. Pošto se dobro znamo, verujem da ćemo se pošteno i srdačno pozdraviti, priviću ga i na grudi, prijateljski, naravno, pošto se sad situacija promenila i oboje smo porodični ljudi - kaže Vendi i nastavlja:

- Pošto kod njega stvar uvek stoji čvrsto, mesta za njega uvek ima. Mislim na Šešelja i na Srbiju. Što se našeg odnosa tiče, sigurna sam da me nije zaboravio, suludo je i pričati o toj temi. Mene niko ne može da zaboravi, a naročito ne on, koji ima takvu inteligenciju i pamćenje i zna šta je bilo i pre 300 godina - objašnjava Vendi, kojoj je posebno zanimljiv štrajk glađu nekadašnjeg Šešeljevog saborca i kolege iz stranke Tomislava Nikolića.
 

Kako ona smatra, predsednik SNS-a je štrajkovao kako bi dobio vanredne izbore, jer je svestan da se Vojislav Šešelj uskoro vraća i da će tada doživeti totalni neuspeh.
 

- Lično mi se čini da se Tomislavu Nikoliću požurilo s tim izborima, a štrajk glađu je nastao kao proizvod predosećaja da nešto gori. Recimo da mu gori pod nogama, jer se Šešeljev povratak očekuje za koji mesec. Nikolić kaže da želi da strada kao iskušenik, ali, koliko sam čula, postio je na hamburgerima, "big meku“ i pohovanom kačkavalju. Toma je lakmus papir i po njemu se vidi da se Šešelj vraća - rekla je Vendi za "Alo!“

POVEZANE VESTI

Petak 06.05.2011. 13:50
Ko je tebi dao za pravo da uzimas u ta tvoja majmunska usta,ime doktora Vojislava Seselja?Bruko zenskog roda pokrij se usima i cuti,ili se vrati pod sator od jeftine cirade - tamo je tvoja karijera i samo tamo mozes da pevas,antitalentu jedan!
Petak 06.05.2011. 15:59
"Pošto kod njega stvar uvek stoji čvrsto, mesta za njega uvek ima"Jao vendi pa ne pali se Voja na muslimanske kuravele imas ti svog ekrema!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online