Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 06.06.2011.
17:14
V. Tasić - Vesti A

Opljačkali su me u hotelu sa pet zvezdica!

Mia Borisavljević (27) vratila se sa nedavne tezge u Crnoj Gori besna kao ris. Kako kaže, preseo joj boravak u luksuznom hotelu sa pet zvezdica u Budvi. Opljačkana je u po bela dana, ali direktor hotela nije hteo ni prstom da mrdne da joj nadoknadi štetu.

- Nije mi prvi put da odem u taj hotel i nisam ni sanjala šta će mi se desiti. Došla sam pred nastup u jednoj budvanskoj diskoteci, lepo se smetila u sobu i otišla da odradim posao. Sutradan sam spavala do podneva, a onda otišla do spa centra u hotelu. U sobi sam ostavila novčanik. Kada sam se vratila, veliki deo novca iz novčanika je nestao! Pošto novčanik ima četiri pregrade, i u sve četiri je bilo para, neko je iz svake pregrade uzeo po deo para. Sigurno se nadao da neću odmah ukapirati - priča Mia.


Zašto ste novčanik pun novca ostavili na izvol'te?


- Osećala sam se kao kod kuće i nije mi palo na pamet da pare stavljam u sef. Putujem po celom svetu, a sef koristim samo tamo gde se osećam nesigurno. U Crnu Goru idem svaki čas, nisam tamo imala loših iskustava i zato sam ispala neoprezna. Poludela sam! Nije mi toliko zbog novca, ali ako treba negde da strahujem da me ne pokradu, nemam tamo šta ni da tražim!
 

Kako ste pokušali da rešite problem?

- Požalila sam se šefu, ljudima na recepciji i na kraju direktoru hotela. Rekli su mi da će pogledati snimak sa sigurnosne kamere u hodniku. Učinili su to i zaključili da je u moju sobu ulazila samo sobarica, a zadržala se, kako su mi rekli:" Prosečno vreme za spremanje sobe". Pošto sam bila nepoverljiva, tražila sam da i ja pogledam snimak. Naravno, na snimku se samo videlo kako sobarica ulazi i izlazi iz moje sobe. Po mišljenju odgovornih u hotelu, to nije nikakav dokaz da mi je ona ukrala novac!

Da li ste zvali policiju?

- Kada sam videla da oni štite sobaricu, a mene, kao gosta niko ne šljivi ni dva posto pozvala sam policiju. Mislila sam da će doći, uzeti otiske, ispitati sobaricu, ali oni su rekli da treba da dođem u stanicu. Nisam imala vremena, jer sam žurila na nastup u Herceg Novi. Tako nije bilo ništa ni od intervencije policije.

I šta se posle toga dogodilo?

- Ništa, direktor hotela mi je rekao da nemam nikakav dokaz da mi je novac ukraden! Bruka! Štite lopova, a gosta koji debelo plaća, ne štiti niko. Tražila sam ili da mi vrate pare koje su mi nestale ili da bar ne platim smeštaj. Rekli su da to ne dolazi u obzir. Platila sam račun i otišla besna kao ris. Ne mogu da verujem da ih uopšte nije pogodilo to što se desilo u luksuznom hotelu sa pet zvezdica. Ali, jedno znam - moja noga nikad više neće tamo kročiti.
 

Lopovi svuda vrebaju


- Nisam snob, odsedala sam i u hotelima sa jednom zvezdicom ili u privatnom smeštaju. Nigde nisam imala problema i nikada nisam pokradena kao u crnogorskom hotelu sa pet zvezdica. A, njih baš briga i to ne mogu da shvatim - kaže Mia.

Koliko vam je novca ukradeno?


- U novčaniku je bio i novac mog menadžera. Ne bih da javno kažem o kojoj je svoti reč, jer je neukusno ali i deset evra da mi je ukradeno bilo bi grozno. Strašna je pomisao da te lopovi vrebaju i da nigde nisi siguran.

Ponedeljak 06.06.2011. 20:12
Kakva pevaljka takav i hotel i privatna milova drzava..nema tu nikoga za zaljenje.Radodajku opljackao milogoric..to je trebao da bude naslov ovog teksta..vasu muziku bih zabranio i oporezovao sa 98% pa se vi turcite i kur.ite koliko hocete..Zalite se pinku sto vas isprd nuo takve bedne neljude
Ponedeljak 06.06.2011. 21:42
Прелетео сам текст, не особито заинтересован, али нисам успео да сазнам ко је ова особа. Због чега се пише о овој особи "Б"? Могуће да би требало пар пута да помније прочитам чланак. А није ни лепа, ако је то разлог поклоњене јој пажње текстописца.
Ponedeljak 06.06.2011. 19:49
A koji je to hotel? Nesto mi bas sumnjiva njena prica. Nece ni da otkrije koji je hotel niti koliko novca je nestalo. Ali svakako je tuzno da se tako nesto desava!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online