Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 13.06.2011.
16:21
Opera 17 A

Estrada u suzama zbog Darka

Vest da je pevač Darko Radovanović izgubio život u tragičnoj saobraćajnoj nesreći šokiralo je njegove kolege i prijatelje sa domaće estradne scene!

Darko Radovanović
 

Tragično preminuli pevač Darko Radovanović važio je za velikog profesionalca i dobrog čoveka i kolegu, a to su u toku poslednjih 24 sata pokazale i njegove mnogobrojne kolege koje su teško podnele vest o njegovoj smrti.

Na društvenoj mreži Fejsbuk od momenta objavljivanja informacije da je Darko poginuo u saobraćajnoj nesreći do sada je osnovano na desetine grupa posvećenih pomenutom pevaču koje već broje nekoliko stotina hiljada članova.

Na pomenutoj društvenoj mreži oglasile su se i Darkove kolege, kako bi mu odale poslednju počast.

Cemo Ćemo: Neka ovaj put bude LAŽ ne želim da poverujem!!!

Ivana Selakov: Večeras vrata Trokadera neće biti otvorena. Neka shvate svi. Jako mi je teško. Darko, Acika nek vam je laka crna zemlja.


Jelena Karleuša Tosić:

Zanemela… Darko počivaj u miru gore na nebu gde te čuvaju Anđeli Božiji, jer mi ti obećavamo da čuvamo te u našim srcima od zaborava. Ostaje samo ćutanje…


 

Goga Sekulić: Tuga :(

Mia Borisavljević: Bože šta je život, koliko je malo potrebno da nas nema a koliko mnogo da budemo tu!!!


Stefan Cvijović: Uh, koji smor… Počivaj u miru…

Ana Milenković: Strašne se stvari događaju!!!!!!! UŽAS!!!!!!!


Danijel Pavlović:

Večeras je tragično preminuo dobar čovek i dobar pevač, Darko Radovanović. Jako mi je žao, još uvek sam u šoku. Neka mu Bog dušu oprosti, i neka počiva u miru. :-( (((((


Saša Kovačević: Počivaj u miru Darko…

Marko J. Kon: Neka ti je laka zemlja, dobri moj Darko….. Počivaj u miru.


Peđa Blizanac: Poslednji pozdrav dragom prijatelju! :(

Vladimir Stanojević: Ako je istina… Užas…


Dunja Ilić: Dobar čovek, izvrstan pevač. Tuga… :(

Marko Peruničić: Poslednji pozdrav dragom drugu i saradniku.


Bane Opačić: Ne znam gde ću sa ovom velikom tugom, zapisujem je i ovde… Moj prijatelj, moj brat, moj Darko neće danas biti na rođendanu svoje male Lare… Srce mi pokidano druže, moj svet više nije isti..

Mirko Gavrić: Da li je mogućeeeee???? Darko! :-(


Damir Handanović: Poslednji pozdrav drugu i prijatelju Darku… Nek ti je laka crna zemlja brate….:(

Pobednica "Farme 3" Katarina Živković izrazila je saučešće Darkovoj porodici.
- Saučešće porodici i prijateljima ovog divnog čoveka i pevača - napisala je Katarina, kojoj se priključila još jedna zvezda "Granda" Nadežda Biljić.
- Počivaj u miru, prijatelju.


Mira Škorić: Tragedija... Šok, neverica, tuga! Ja ne mogu da verujem
 

Svoje najdublje žaljenje zbog prerane smrti umetnika su sa svojim prijateljima na internetu podelili i Saša Kapor i Ana Kokić: Strašno, tuga i bol.

Samo reči hvale o svom preminulom kolegi ima još jedna učesnica "Zvezda Granda" Aleksandra Bursać: Nažalost. Došla sam sa nastupa i čula vest koja me je vrlo pogodila. Želim samo da kažem da je bio veliki prijatelj, dosta mi je saveta davao, veliki umetnik i veliki čovek. Darko zauvek u srcu.


Tugu povodom Radovanoviće pogibije izrazila je i Anabela Bukva, koja je napisala stih njegove i Ivanine pesme: Baksuz, al’ nije do mene.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 13.06.2011. 17:20
Штета је сваког човека који настрада. Саобраћајне несреће су увек језиве...
Ponedeljak 13.06.2011. 17:42
Duboko saucesce porodici!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online