Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 21.06.2011.
04:10
Press A

Razvodi se Goca Tržan

Pop pevačica Goca Tržan odlučila je da stavi tačku na brak sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim je provela četiri predivne godine. Iako razlog njihovog kraha još uvek nije poznat, čak ni njihovim bliskim prijateljima, Ivan je pre dve nedelje napustio njihov stan u Mirijevu.

Razvod posle 4 godine: Goca i Ivan
 

- Preselio sam se kod svoje majke i to je sve što mogu da kažem. Za sve ostalo zovite Gocu i pitajte je šta se dogodilo, ona će vam to lepo objasniti kao što je i do sada pričala o celom svom životu za novine. Ja nisam javna ličnost i ne bih se izlagao toj vrsti popularnosti. Pozovite Gocu, ona je verovatno raspoložena za priču – rekao je vidno ozlojeđen Ivan.

Kako "Press" saznaje, Ivan je kofere spakovao pre 15 dana, kada se i iselio iz njihovog dupleksa u Mirijevu. Tada se na njegovom Fejsbuk profilu već naslućivalo o čemu se radi jer je 10. juna u podne napisao:

- Život piše romane… komedije, akcije, drame… ali najčešće horore… ili naučnu fantastiku. I nađeš se u čudu, ne veruješ šta je sve moguće da se desi… kao u najluđim snovima… važno je ustati ujutru, umiti se i krenuti dalje – napisao je Ivan, dok su prijatelji, očigledno obavešteni o njegovom razlazu sa Gocom, pisali "samo napred”, "javi se” i druge reči podrške.

Istog dana, ali u večernjim satima, Ivan je promenio status i napisao:

- Biti roditelj najveći je dar i brinuti o svom detetu. Hvala dragom Bogu što mi je podario ćerku kakvu imam, ponosan sam tata do kraja, sve ostalo je sranje – stoji i sada na profilu.

Izvor lista blizak paru tvrdi da su razmirice između njih dvoje trajale manje od godinu dana i da je bilo samo pitanje dana kada će se razići. Konkretan razlog nijedno od njih dvoje nije reklo ni najbližim prijateljima, ali je Ivan vidno razočaran čitavom situacijom i Gocinim ponašanjem, pa je nedavno izjavio da bi trebalo umesto karijere da joj dete bude na prvom mestu.

Pošto je njihova trogodišnja ćerka Lena ostala da živi sa Gocom, Ivan je svakodnevno obilazi i uzima iz vrtića.

POVEZANE VESTI

Utorak 21.06.2011. 12:45
Prvo se zaljube u nas zato što smo drugačije, a onda bi pošto poto da promene upravo to što ih je privuklo....pa brate ako si hteo domaćicu nisi trebao da ženiš Gocu. Ona nije spremna da se kao mnoge odrekne sebe i svoje karijere. Ili ćeš je podržati i biti u njenoj senci (tako nešto mogu samo jaki muškarci koji mnogo vole svoje žene) ili se vrati kod mame :))
Utorak 21.06.2011. 17:21
Zabole me!!!!!!!!!
Utorak 21.06.2011. 13:36
Here we go again: Goca,Ivan,Ivan,Goca,Goca i Ivan,Ivan,Goca,Ivan i Goca,Goca,Ivan,Ivan,Goca,Goca i Ivan,Ivan,Goca,Ivan i GocaGoca,Ivan,Ivan,Goca,Ivan,Ivan,Goca,Ivan i GocaGoca,Ivan,Ivan,Ivan,Ivan,Goca,Ivan i GocaGoca,Ivan,Ivan,Goca,Goca i Ivan,Ivan,Goca,Ivan i Goca....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online