Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 22.06.2011.
11:50
Alo A

Goca prevarila muža?

Nakon četiri godine idiličnog braka, pop pevačica Goca Tržan i njen suprug Ivan Marinković odlučili su da se razvedu, a kako za beogradski mediji saznaju iz izvora bliskog paru, razlazu je kumovalo to što su do Ivana dospele priče da ga žena vara!

Posle četiri godine braka, razvode se: Goca i Ivan
 

- Već duže vreme po čaršiji kruži priča da je Gordana u tajnoj vezi sa jednim poznatim muškarcem. Bilo je samo pitanje vremena kada će ta priča dospeti i do njenog muža, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će on zbog toga tražiti razvod. Pre nekoliko dana neko mu je prepričao glasine koje se mogu čuti po gradu i on je pobesneo. Usledio je razgovor između njega i Goce tokom kog je ona uzaludno pokušavala da ga ubedi da je sve što je načuo obična izmišljotina. Osetio se kao da mu je Goca „nabila rogove“ i nikakvi argumenti nisu pomogli. On je u roku od sat vremena pokupio svoje stvari i odselio se kod majke u Novi Beograd. Goca je sa ćerkom Lenom ostala u stanu u kome su zajedno živeli - kaže za list "Alo!" dobro obavešteni izvor.

Na "fejsbuku“ i dalje u braku!

Na internet mreži "fejsbuk“ i profilima Goce Tržan i Ivana Marinkovića, nije promenjen njihov bračni status, već i dalje piše da su zajedno. Iako pevačica i njen suprug skoro redovno posećuju svoje profile, oboje su očigledno odlučili da još ne menjaju status.

U želji da provere navode ove priče, novinari ovg beogradskog lista pokušali su da stupe u kontakt sa zavađenim supružnicima.

Marinković se javio na svoj broj telefona, ali nije bio raspoložen niti da potvrdi niti da demantuje informaciju.


- Samo ću se nasmejati na vaše pitanje i nemam nikakav komentar - rekao je Marinković kada smo ga upitali da li je napustio stan nakon što je čuo da ga žena vara. On je prethodnog dana na "fejsbuku" nagovestio da je do razlaza došlo zbog nečega što se desilo, a što je on smatrao nezamislivim.

- Život piše romane, komedije, akcije, drame, a najčešće horor ili naučnu fantastiku. I nađeš se u čudu, ne veruješ šta je sve moguće da se desi, u najluđim snovima... Važno je ustati ujutru, umiti se i krenuti dalje... - napisao je Ivan, a potom dodao:


- Biti roditelj je najveći dar, brinuti o svom detetu. Hvala dragom bogu što mi je podario ćerku kakvu imam. Ponosan tata do kraja, sve ostalo je s*anje.

Goca: Pustite nas da "poližemo" rane!

U želji da novinari dobiju komentar Goce Tržan na saznanje da ju je suprug napustio zbog priče o njenoj preljubi, pozvali su pevačicu, ali se ona nije javljala na telefon. Ona je odlučila da se obrati medijima saopštenjem u kome je, između ostalog, navela:


"Ovo je prva, jedina i prava izjava vezana za naš eventualni razvod. O meni je pisano svašta, vrlo često istine, ali najčešće poluistine i gradska naklapanja. Sada je nastupio trenutak kada zajedno sa mnom dolazimo do te tačke gde prestaje ‚šoubiznis‘ i nastupa moj najintimniji i najteži trenutak u životu, koji uz dužno poštovanje ne želim da delim ni sa kim.


Istina je da smo Ivan i ja ušli u tunel iz koga za sada ne vidimo izlaz i da smo oboje zajedno sa našom ćerkom u vrlo teškoj situaciji. Zato vas molim da nas pustite da u miru poližemo svoje rane i da po mogućnosti ne dosipate so na iste. O razlozima našeg eventualnog i konačnog razvoda nikada neću polemisati, niti pričati o tome u javnosti, ne treba mi ni vaša samilost, ni pristrasnost, treba mi samo mir.


Kao majka četvorogodišnje devojčice, koju prvu moram da zaštitim, upozoravam da svako maliciozno i uvredljivo nagađanje, pisanje neproverenih priča, ‚pouzdanih informacija iz bliskih izvora, ovoga puta neću tolerisati. Neću žaliti da svako ovo pisanje dobije sudski epilog jer, ponavljam, ovo više nije moj posao! Osećam se kao gubitnik, raspada se moj svet, zato vas još jednom molim za vaše razumevanje.


S poštovanjem, Goca Tržan“

POVEZANE VESTI

Sreda 22.06.2011. 12:36
O takvim stvarima se skoro uvjek nagadjalo! Na zalost, ovakve stvari se pretezno i obistine!
Sreda 22.06.2011. 13:42
Ајде сад развуците ову причу као Наташину и Дачину,таман су нам они сишли са грбаче а ви ћете наћи друге смараче,јуче је први пут објављена вест о разводу и са овим данас мислим да је то довољно за ову причу. Жао ми је због развода али не треба смарати посетиоце сајта развлачећи без краја.
Sreda 22.06.2011. 15:36
Pustite bre ljude da polizu rane. A drugo s kakvim dokazima raspolazete?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online