Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 24.06.2011.
13:04
E. V. - Vesti A

Nemaš hit - razvedi se

Poput Nataše Bekvalac, i Goca Tržan je zbog razvoda dobila medijsku pažnju kakvu nije imala nikada ni zbog jedne pesme tokom cele pevačke karijere.

A nekad su bili srećni: Goca Tržan i Ivan Marinković
 

Razvod Goce Tržan (36) i dalje je glavna tema na srpskoj estradi, a ona je dobila medijsku pažnju kakva se samo poželeti može. Tako se pojavila vest da je Goci pozlilo i da je završila u Hitnoj pomoći. I sve bi to bilo u redu da njen odlazak kod lekara nisu zabeležili paparaci koji su, navodno, čučali ispred njene zgrade. Sa crnim naočarima na licu ona je izašla iz zgrade, mahnula fotografima, sela u automobil i odvezla se do Hitne pomoći gde su joj, dok su sevali blicevi, pomogli da izađe iz auta i odveli je na preglede?!

Po ugledu na Natašu Bekvalac, i Goca Tržan daje srcecepajuće izjave, ide kod dečjeg psihologa zbog ćerke Lene, a naslovi u novinama se nižu. Logično, postavlja se pitanje: Da li je dobar estradni razvod pevačicama postao unosniji biznis od pesama? Medijska pompa s kojom se prati krah braka donosi više tezgi, što može da potvrdi i Nataša koja posle razvoda putuje i peva više nego ikad pre, a cena za njene nastupe je vrtoglavo skočila.
 

Pesme kao jogurt


Poslednjih godina pevači se sve više žale na hiperprodukciju, da pesme imaju rok trajanja kao jogurt, pa većina pokušava da publiku pridobije na razne načine, a ne samo pesmama. I sama Goca Tržan se do pre neki dan redovno slikala sa mužem i detetom, potanko objašnjavala svoj bračni život i iznosila u javnost najintimnije detalje, ali joj to nije donelo toliko željenu popularnost. Očigledno je da razvod bolje prodaje novine od nasmejanih, srećnih lica estradnih supružnika.

- I ja sam se razvela pre tri godine, pa to nisam objavljivala u novinama, niti mi je bio potreban takav medijski publicitet. To je privatna stvar svakog čoveka. Ako su razvodi zaista marketinški trik, onda je to jeftino. Trudim se da privatni život čuvam daleko od očiju javnosti. Naslovna strana novina je za neke lepe stvari, na primer, za rođenje deteta - smatra Maja Nikolić.


Aca Ilić, koji je već više od 20 godina u srećnom braku sa koleginicom Biljanom Jevtić, tvrdi da nikada i ni po koju cenu ne bi u javnost iznosio detalje iz privatnog života.


- Ne verujem da je Gocin razvod marketinški trik jer niko normalan ne bi tako gradio karijeru. Sve je postalo toliko ljigavo i otužno da ne može više ni da se čita u novinama. Živimo u takvim vremenima kada padaju sve vrednosti, ljudi se udaljavaju jedni od drugih, a da li je to zbog krize ili nečeg drugog - ne znam. Možda ovi mlađi žele da tako postignu popularnost, ali ne mogu da dobiju već samo da izgube - smatra Aca Ilić.

I njegova koleginica Stojanka Bodiroža Ćana koja je već godinama udata smatra da se za brak treba boriti, a ne razvoditi se zbog svake sitnice.


- Daje se prevelik medijski značaj razvodima, što je suludo. Razvod je tužna stvar za kompletnu porodicu. Ako bračni partneri ne mogu da se slože, ne treba da trpe, ali ne može se razvoditi ni zbog svake sitnice. U poslednje vreme su preterali i žene i muškarci. Svi mi u životu trpimo bez nekog ili sa nekim. Ne kažem, dođe vremenom i do zasićenja među bračnim partnerima, ljubav i leptirići prestanu, ali ostane poštovanje. Ne znam nijedan brak koji nije bio u krizi, ali se sve prevaziđe ako hoćeš. Ne znam šta život nosi, ali ne daj bože da se meni to desi, nikada ne bih pravila marketing od toga - iskrena je Ćana.


- Više ne znam šta je danas istina, a šta nije, mada u ovom slučaju možda ima i malo marketinga. Novinari dođu do nekog saznanja, objave to, a oni se u međuvremenu pomire, pa ispadne da je u pitanju trik. Glupo je izlagati porodicu neprijatnostima samo zbog natpisa u novina i smatram da je u većini slučajeva zaista u pitanju pravi razvod - kaže Goca Božinovska.

Nije pokrenuta parnica


Povodom razvoda oglasio se i Ivan Marinković još uvek zakonski suprug Goce Tržan, koji na pitanje da li je tačno da ga je supruga varala kao što se priča, odgovora:


- Ja sam sa tom ženom živeo. Znao sam da će se pisati o njenim neverstvima i ne verujem baš u sve što pročitam. Nije pokrenuta brakorazvodna parnica. Nas dvoje smo u fazi razgovora i pitanje je šta će se dogoditi - rekao je Ivan za beogradske medije.

POVEZANE VESTI

Petak 24.06.2011. 13:14
los marketinski trik,provaljena je.
Petak 24.06.2011. 20:41
Narode sto uopse verujete u ove gluposti.?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online