Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 15.08.2011.
14:51
Press, Pulsonline, Vestionline A

Elitna prostitucija na srpskoj estradi

Šokantne činjenice koje izneo Vlada Perović pre par dana, bivši menadžer Ane Nikolić, žestoko su uzdrmale domaću estradu! A mnogobrojni pevači, pevačice, estradni menadžeri, potvrdili su i izneli niz novih detalja iz mračnih krugova elitne prostitucije.

Prostitucija cveta na estradi, kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji
 
Vlada Perović

Naime, Vlada Perović je pre par dana za "Pres" izjavio kako sve "zvezde" koje ne mogu na drugi način da snime ploču, do nje dođu preko kreveta.

Čak 90 odsto pevačica, kako Perović tvrdi, uglavnom ovih mlađih koje se probijaju, bavi se prostitucijom i do svojih albuma dolazi isključivo preko kreveta

"Zar mislite da će se jedna Goca Božinovska koja ima 45 godina švalerisati? Pa neće. Milioneri hoće one od 20 godina. E, ta gomila sitnih, malih pevačica spremna je na sve."

Kaja Ostojić

Pre samo par meseci, menadžer Katarine Ostojić Kaje, uhapšen je zbog sumnje da je bogatim klijentima podvodio manekenke i manekene, kao i neke poznate ličnosti. Kaja nije žele da komentariše ovaj događaj je iz prve nije mogla da poveruje da je to istina.

Ove njegove izjave izazvale su buru reakcija na celoj estradi.

Nada Topčagić

Pevačica navodi da je i sama zgrožena situacijom na današnjoj estradi. Ona kaže da je reč o modernoj, urbanoj prostituciji i unovčenoj lepoti. Zapravo, najstarijem zanatu, samo u novom ruhu.

-Znam da su se neke pevačice dobro unovčile, ali su se stvarno dobro unovčile. To je trka za parama, za zlatom, brilijantima, za dobrim životom u kome se ne radi ništa. One izdaju CD da bi dospele u žižu javnosti i na stranice novina, a to im je u stvari put ka lovatorima i biznismenima. Posle im on dalje finansira pesme i probija ih na televiziju. Preko noći se rađaju javne ličnosti, ne znam da je neko napravio novi hit, one postaju poznate sa našim pesmama iz 80-ih i 90-ih-navodi ona.

Era Ojdanić

Pevač Era Ojdanić potvrđuje Perovićeve tvrdnje da se 90 odsto pevačica bavi prostitucijom.

- Vlado je stari šmeker koji poznaje estradu mnogo bolje od onih koji su sada aktuelni i upućen je 100 odsto. Moram i da odbranim drugu stranu jer je tim devojkama stalo da naprave hit i ime, da se pokažu i dokažu. Sve to košta. Nije kao za vreme stare Jugoslavije da moraš da proliješ krv da bi došao na televiziju, danas svi pevači sa prvog stepenika odmah skaču na deseti. Osam stepenika je preskočeno samo zato što imaju dobar oslonac, nekog iz medija ili nekog ko ima novac. Sad je takav trend i ako se ne uklapaš u njega, nema te nigde - kaže Era i dodaje da podržava mlade koleginice koje pronalaze „podršku" bogatih muškaraca.

- Zašto da ne, ako mogu da spoje zadovoljstvo i korist? Sve te mlade devojke imaju poverenje u mene jer znaju da sam dugo na estradi i vrlo često mi se otvaraju, traže savet. Kažu mi: "Ero, taj hoće da mi kupi ovo, učinio bi za mene sve... Šta da radim? ", a ja joj kažem da ona sama najbolje zna šta hoće u životu. Svi u javnom životu dobijemo svojih pet minuta i ako ih ne iskoristimo dok možemo, ne treba posle da žalimo - smatra Era.

Goca Božinovska

Goca Božinovska, koju je Perović pominjao kao pozitivan primer i jednu od pevačica kojoj sponzori nisu morali da plaćaju ploče, kaže da ne podržava prodaju tela za ploče.

- Ne bih rekla da se mlade pevačice bave prostitucijom, ali ima onih koje imaju bogate sponzore. Čim vidim da im je sponzor uradio prvu ploču, jasno mi je. Sedela sam sa ljudima koji proklinju dan kada su upoznali neke od mojih koleginica. Iskreno, svaka njima čast i ja im se divim jer treba imati želudac za takve stvari - kaže Goca.

Ona dodaje da zarada pevačica od gostovanja ne može da bude tolika da sebi mogu da priušte bezbroj "Luj Viton" torbi i markiranu garderobu. Kaže, to mogu samo zvezde kao Ceca, Lepa Brena, Jelena Karleuša, Seka...

Ana Nikolić i Jelena Kostov

Ana Nikolić

Fatalna pevačica Ana Nikolić, čiji je menadžer bio Vlada Perović, nije želela da komentariše njegove izjave.

Ni njena mlađa koleginica, jedna od zvezdi "Granda", Jelena Kostov, nije želela da komentariše ništa vezano za ovu temu.

 

Žika Jakšić

Menadžer mnogih estradnih zvezda Žika Jakšić smatra da su Perovićeve ocene daleko od istine. On ističe da prostitucije nema među pevačima i da nikada nije prisustvovao bilo kakvim "nepristojnim ponudama".

- Ne znam sa kakvim je pevačicama on sarađivao, ali po meni to je blaćenje i etiketiranje cele profesije. Pre je to vezano za neke druge branše - tvrdi Jakšić.

Ni u Hrvatskoj situacija nije ništa drugačija nego kod nas. Kod njih se i dalje piše o ovoj "javnoj tajni" ali se ne ide dalje od novinskih članaka i po koje knjige koja govori o toj temi.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 15.08.2011. 14:58
Žika Jakšić nikad nije prisustvovao pri "nepristojnim ponudama" - možda ih je nudio telefonom.
Ponedeljak 15.08.2011. 14:59
То су поштене патријархалне дјевојке, немојте тако...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online