Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 16.08.2011.
14:53
Mondo A

JK se kandiduje za narodnog poslanika

Estradna diva Jelena Karleuša je potvrdila za "Kurir"da će na sledećim izborima biti kandidat za narodnog poslanika.

Poznata pevačica: Jelena Karleuša
 

Jelena Karleuša će se na narednim parlamentarnim izborima, planiranim za proleće 2012. godine, kandidovati za poslanika u Skupštini Srbije, saznaje "Kurir".

Jeleni je, tvrdi naš izvor, muka od aktuelne situacije u zemlji i želi da, koliko je to u njenoj moći, nešto promeni, ali još nije odlučila na kojoj će se stranačkoj listi pojaviti.

"Više opcija je u igri. Poznato je da je bliska s liderom SPS Ivicom Dačićem, a s druge strane tu je LDP Čede Jovanovića, kojeg već godinama javno podržava. Ali, ne treba iz priče isključiti ni Nenada Čanka. Ali, o tome će Jelena konačno odlučiti na jesen", kaže sagovornica lista, dobra prijateljica buduće političke dive.

Jelena, koju su novinari "Kurira" pitali da potvrdi ove informacije izjavila je da ulazi u političke vode.

"Tačno je, kandidovaću se, ali još nisam odlučila na čijoj stranačkoj listi ću biti. Smatram da bi svi trebalo da imamo svoj politički stav! Sami biramo svoj put i oblikujemo budućnost svojoj deci, i nadam se da ćemo mi, za razliku od nekih prošlih generacija koje su izabrale rat i bedu, povesti svoje naslednike u svetliju budućnost", kaže za "Kurir" JK.

"Sve dok smo nezainteresovani, bićemo sirotinja kojoj su drugi krivi, a moć je u našim rukama. Nisam političar, ali ni idiot, i osećam potrebu da iznesem svoj zdrav stav. Od ulaska u parlament neću hraniti decu i više je nego jasno da su mi pobude isključivo ljudske", zaključila je buduća poslanica u izjavi za "Kurir".

Jelenin ozbiljan zaokret ka političkim vodama započeo je upravo u Kuriru, odnosno u njenim kolumnama, u kojima je svojim političkim stavovima uzdrmala ceo region. Ona smatra da ima ogroman uticaj na omladinu u Srbiji.

"Tome u prilog govori i činjenica da samo jedna njena fan stranica na internetu ima više od 300.000 pristalica. Podrška koju ima mogla bi da se pretvori u ozbiljno biračko telo. Zato i nije čudo što se svi na političkoj sceni otimaju o nju", kaže Jelenina prijateljica u izjavi za "Kurir".

POVEZANE VESTI

Utorak 16.08.2011. 15:39
Какви се све баве политиком није ни чудо да и Она хоће,само онај ко ју је гледао у ТВ емисијама где је она била гост,ЗБОГОМ ПАМЕТИ.
Utorak 16.08.2011. 23:35
Јелена Карлеуша би могла сасвим лепо да се уклопи у скупштинску салу са Јеленом Триван. Уста су им упропастили у истом студију за уружњавање. А и по памети су сличне...
Utorak 16.08.2011. 19:31
Sutra je opet Ana Nikolić na redu. Prekosutra Bekvalac, pa opet Karleuša. Pfuii!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online