Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 19.08.2011.
14:05
V. Tasić - Vesti A

Niko me ne iskorišćava, pa ni Bane

Za razliku od većine pevača koji se žale na krizu, nedostatak posla i novca, Katarina Živković (22) kaže da u njenoj karijeri, kao i u privatnom životu - cvetaju ruže. U sezoni estradnih žalopojki o finansijskim i ljubavnim problemima, atraktivna pevačica peva drugu pesmu, posebno posle odmora u Budvi gde je uživala sa dečkom Branislavom Jankovićem.

U mirnoj fazi: Katarina Živković i Branislav Janković
 

- Nikada se nisam žalila, niti sam pričala o negativnim i ružnim stvarima. Prosto, nemam razloga. Nemam milione, avione, kamione, a i šta će mi? Svakog vikenda radim, dovoljno zarađujem da sebi mogu da obezbedim pristojan život. Imam dovoljno posla, novca, vremena za ljubav i šta će mi više... Nikada nisam letela, uvek sam bila optimista koji čvrsto stoji na zemlji. Zato mi je svaki dan divan - kaže Katarina.

Kako vas je Bane slušao na moru?
- Odlično, kao i svuda. Prošla je faza prepucavanja i nadmudrivanja, dobro smo se upoznali, zajedno uživamo, divno nam je i nema tu više šta da se kaže. Glupo mi je da pričam o tome koliko nam je lepo i da kao papagaj ponavljam isto. Sada smo u mirnoj i stanbilnoj fazi bez dramatičnih momenata, zato je bolje da ćutim da nešto ne ureknem. Što bi rekao Čola: "Ništa ja tu ne bih dir'o!"

Loša glumica

- Oduvek su me fascinirale serije, posebno španske. Nije bilo zdravo koliko sam ih gledala, buljila sam u televizor po 10 sati dnevno! Kad bih shvatila da nisam stigla ni da se čujem sa drugaricama, a kamoli da se vidim sa njima ili uradim nešto drugo, pošizela bih. Dešavalo se da zbog serija po celi dan ne vidim sunce. Maštala sam, videla sebe kao glavnu glumicu, doteranu, skockanu, prelepu... Jedva sam se toga oslobodila. Shvatila sam i da sam loša glumaca i da nema teorije da ikada napravim glumačku karijeru - iskrena je Katarina.

Priča se da vas Bane iskorišćava, da se grebe o vašu popularnost i džep, da plaćate njegove račune?
- Baš me briga šta se priča! Postala sam imuna na sve negativne komentare. Ne pada mi na pamet da se trujem takvim stvarima, valjda ja nabolje znam šta je istina, a šta ne. Sebi nikada nisam dala za pravo da se mešam u tuđe živote, niti da pričam o drugima, pa ne dozvoljavam ni da se svako meša u moj život. Uostalom, nisam ni ja devojka od juče. Nikada nikome nisam dozvoljavala da me iskorišćava, kao što ni ja nikada nikoga nisam iskorišćavala. Da sam ikome dopustila da se grebe o mene, niti bih išta imala, niti bih stigla ovde gde jesam. Osim toga, ljubav nije međusobno iskorišćavane.

Pogađaju li vas priče o prostituciji u koju su, navodno, uključene i mnoge pevačice?
- Tužno je što je na neke pevačice zalepljena etiketa na kojoj piše "prostitutka". Takve pevačice ne poznajem. Nisam u tom košu i zato sebi ne mogu da dajem za pravo da to komentarišem. Samo znam da nikada sebi ne bih dozvolila da me iko izdržava, niti bih ikada bila sa nekim zbog novca. Estrada jeste korpa puna voćki među kojima se nađe i poneka trula. Ali, to nema ama baš nikakve veze sa mnom.

POVEZANE VESTI

Petak 19.08.2011. 15:15
Глупа си,јадна и ограничена. Као и та твоја веза са тим самозваним манекеном.
Subota 20.08.2011. 00:43
Девојка која не зна падеже,ох та савршена певачица која са 22 године живота не зна стране света па је измислила,цитирам ''северојуг''. И ови што је хвале,само да знају, нису ништа бољи од ње.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online