Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 30.08.2011.
08:11
Press A

Ćazim obasipa Natašu zlatom

Veza Nataše Bekvalac i Ćazima Osmanija Feliksa postala je glavna tema albanskih medija, koji navode da biznismen svakodnevno obasipa skupim poklonima lepu pevačicu! Nati i Feliksu je sve teže da sakriju romansu s obzirom na to da mediji prate svaki njihov korak - zaljubljeni par nedavno je viđen kako uživa na jahti u Hrvatskoj.

Zlata vredi: Nataša Bekvalac
 

- Ćazimova jahta "Megalodon" usidrena je u Poreču, gde je par uživao tokom dana, dok se u javnosti sa obezbeđenjem pojavljivao samo uveče, i to na večeri u omiljenom Ćazimovom restoranu. Iako nisu verovali da će njihova ljubav zaživeti, oboje su iz dana u dan sve zaljubljeniji, ali im smeta pritisak javnosti jer o njihovoj vezi pišu svi mediji u regionu, naročito albanski dnevni listovi - kaže izvor "Presa" blizak paru.


I nakit i garderoba

Ćazim Osmani Feliks

Magazin "Svet" je napokon pronašao fotografiju dečka Nataše Bekvalac, a vodeći albanski listovi navode da je srpska pevačica od dečka dobila skupoceni nakit i garderobu, i tvrde da će Feliks uskoro obelodaniti njihovu ljubavnu priču.


- Pošto ne voli medijsko eksponiranje, Ćazimu veoma smeta što je postao poznat kao dečko pevačice. Verujem da će o svemu što se pisalo uskoro dati zvanično saopštenje, jer se svakodnevno nervira zbog mnogobrojnih netačnih informacija, naročito kada je reč o njegovoj imovini - kaže izvor "Presa" blizak Osmanliju.


Natini roditelji u problemu

Medijski navodi o Natašinoj vezi sa Feliksom i njegovo povezivanje sa narko-podzemljem, ubistvima i raznim kriminalnim radnjama uznemirili su pevačicine roditelje.

- Njeni roditelji Mira i Dragoljub doživljavaju neprijatnosti, jer ih prolaznici zaustavljaju i govore da je njihova mezimica preterala i da nije lepo što posle razvoda menja toliko muškaraca. Govore im da ćerku spreče da se zabavlja sa Albancem. Dragoljub je, kao i uvek, na ćerkinoj strani, i nervira ga što je svi stavljaju na stub srama. Nije mu svejedno zbog navoda da se Nataša zabavlja sa Osmanlijom, ali misli da je to samo jedna od njenih kriza nakon razvoda i da će je brzo proći - ističe prijatelj Bekvalčevih.

POVEZANE VESTI

Utorak 30.08.2011. 08:26
To da se neke žene vremenom menjaju,ne mora biti tačno. Nama se samo čini da smo ih poznavali. Ali od početka sam znao da je Feliksuša obična fuksa koja nema ni stida,ni skrupula, a ni mere kad je u pitanju zlatoljublje! Iako nesumnjivo uživa u pažnji narko bosa i živi na vrlo visokoj nozi,pala je vrlo nisko,i kada se bude kajala i koprcala u mutnim vodama kriminogenog života (a to je neminovno jer su mnogi protiv te veze) preporučujem da joj glavu gurnemo nogom natrag u to blato!
Utorak 30.08.2011. 09:54
Mislim da je kod nje jace od nimfomanije izrazena potreba za novcem...jer da je samo nimfomanka ne bi birala iz koje klase su njeni ljubavnici...ovako koliko vidim zanimaju je samo pare...Dacu i njegovu porodicu licno poznajem i znala sam da ona nije za njega jer je on jedan posten tip,ali okrenut sportu nije ovakvu felu poznavao...Dobro je da je izasla iz njegovog zivota ali mu sigurno nije lako da cita sa kojim sve muskarcima spava majka njegovog deteta...
Utorak 30.08.2011. 14:03
Ljudi dosta vise o njoj,neka daje kome hoce,videli smo svi ko je i sta je... Ona i taj sipac zasluzuju jedno drugo. Bar se Daca spasio,to mi je drago.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online