Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 06.02.2012.
16:14
Alo A

Vlada Mandić: Pomirio sam se sa ženom!

I dok sezona razvoda uveliko traje na javnoj sceni, u slučaju Vlade Mandića (32) stvar je potpuno obrnuta! Naime, poznati rukometaš je odlučio da svom braku da još jednu šansu tako što se pomirio sa suprugom Jelenom.

Vlada Mandić
 

- Vlada i Jelena već duže vreme ne žive zajedno, ali su zbog ćerkice Saše ostali u korektnim odnosima - priča naš izvor blizak rukometašu i nastavlja:

Sve Mandićeve cice!

Za razliku od nekih svojih kolega poznati srpski plejboj svoje veze nije krio od očiju javnosti, naprotiv, on je punim plućima živeo život i uživao sa svim svojim partnerkama. Prva koju je sportista prošetao je bila Kristina, mlađa sestra Nataše Bekvalac. Nakon njihove burne veze Vlada je devojke menjao gotovo svakodnevno, pa su se na njegovom spisku našle bivša misica Iva Milivojević, manekenka Jelena Jakovljević (sada Bin Drai), manekenka i voditeljka Sandra Drašković iliti Sani Armani, pop pevačica Jelena Jevremović. Mediji su ga povezivali sa mnogobrojnim cicama, ali najveću pažnju je izazvala vest da je navodno u šemi sa Cecom Ražnatović.
- Uh, kako sam tad bio lud. Uzmem daljinski, provrtim kanale, zaustavim se na nekom izboru za mis i samo pomislim: "Au, al’ je ova dobra". Potrudim se da dođem do broja telefona i posle sve samo ide - otkrio je za "Puls“ Mandić svoju osvajačku strategiju, koju je primenjivao pre ženidbe.

 

- Kao što u svakoj bračnoj zajednici dođe do krize, tako se dogodilo i kod Mandića, pa su on i supruga zajedno odlučili da se raziđu, ali ni jedno od njih nije podnelo brakorazvodnu parnicu, te su u braku ostali zvanično do dana današnjeg. Nakon prelaska iz Novog Sada (igrao za RK Vojvodinu) za Beograd, gde je karijeru nastavio u Partizanu, Vlada je uvideo da mu ćerkica i topli porodični dom i te kako nedostaju, pa je odlučio da svom braku da još jednu šansu, te je pozvao suprugu i predložio joj da pokušaju još jednom, što je ona odmah prihvatila.


- Supruga Jelena se sa ćerkicom Sašom iz Novog Sada preselila u srpsku prestonicu, a Mandić koristi svaki slobodan trenutak kako bi im nadoknadio vreme koje su izgubili u razdvojenosti - zaključuje izvor "Alo-a".

Inače, ovih dana srećnom tati i vreme ide na ruku, pa sa ćerkicom Sašom gotovo svakodnevno uživa na snegu praveći Sneška i sankajući se. Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora i čuli informaciju iz prve ruke, pozvali smo poznatog sportistu, koji je potvrdio saznanja medija.


- U svakoj bračnoj zajednici dođe do krize, tako je bilo i u našoj. Da ne bismo zakomplikovali odnos, mi smo se civilizovano razišli, ali nakon izvesnog vremena shvatili smo da je najbolje za sve da pokušamo ponovo. Svaki čovek mora da se bori za svoj brak i porodicu - rekao je rukometaš za "Alo"

Prekinuo kontakt s Bojanom Stojković!

Novonastala situacija u Mandićevom životu je donela niz promena, a jedna od njih je i ta da je rukometaš prekinuo svaki kontakt s Bojanom, suprugom golmana Vladimira Stojkovića. Kako "Alo" saznaje, Bojana i Vlada su se rastali civilizovano i ostali u prijateljskim odnosima. Posle medijske hajke koju su oboje doživeli Mandić je odlučio da stavi tačku, insistirajući na razlazu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 06.02.2012. 17:41
ha on je ko lik iz onog filma "mi nismo andjeli" koga je briljantno odigrao Nikola Kojo..."Boze daj jos 1000 zena pa obecavam da cu da se smirim...".a seme sa Cecom da li je bilo ko ce znati...mogli su samo piti kafu a mogli su i nesto vise...danas se vise kod tih poznatih i ne zna sta je ko kome...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online