Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 21.05.2012.
03:29
Alo! A

Milica tužila bivšeg verenika!

Iako je Milica Majstorović pričala da je Nenad Jevremović čovek njenog života, njihova ljubav nije bila bajkovita, jer da jeste - ne bi završila na sudu. Naime, pevačica se pre dve godine posvađala sa sada bivšim verenikom Nenadom Jevremovićem, koji ju je gurnuo pa je zadobila lakšu povredu glave, zbog čega je podnela tužbu protiv njega!

Milica Majstorović i Nenad Jevremović
 

Slučaj je rešen tek u januaru ove godine, a kako piše beogradski “Alo!“, obračun verenika dogodio se pre nego što su ušli u rijaliti program “Parovi“.


- Pre dve godine su Milica i Nenad prilikom jednog izlaska u Kragujevcu počeli svađu koja se pretvorila u fizički obračun. Nenad je gurnuo Milicu, ona je pala i glavom udarila u žardinijeru. Imala je gadnu posekotinu, on ju je odveo u bolnicu na ušivanje, a ona je nekoliko dana kasnije podnela tužbu protiv njega - za “Alo!“ je otkrio izvor blizak paru.


Tužba je u Osnovnom sudu u Kragujevcu podneta 26. novembra 2010. godine, a mesec dana kasnije Milica Majstorović i Nenad Jevremović ušli su u “Parove“. Posle diskvalifikacije u rijalitiju 27. marta 2011. i raskida iste godine u julu, sud je u oktobru Jevremoviću odredio pritvor. No, zbog pogrešne adrese koja je dostavljena sudu, za njim je raspisana poternica.
 

Najavili venčanje!

Milica i Nenad su pored burnih svađa u “Parovima“ ostali upamćeni i po nameri da se venčaju.

- Ljubavi, hoću da se venčamo što pre. Neću da se zabavljamo deset godina, kao moji, koji su se venčali posle sedam godina veze - izjavila je Milica u rijalitiju, a Nenad joj je dao potvrdan odgovor.

- Važno je da se mi volimo i trudimo jedno oko drugog. Naravno da ćemo se venčati - odgovorio je on.

Milica i Nenad pomirili su se samo tri dana kasnije! Ipak, još jedan raskid je bio neminovan, a slučaj je, kako je objavljeno na sajtu suda, rešen u januaru 2012.


Novinari su pozvali Milicu na broj koji ona koristi, ali se najpre nije javila. Međutim, pozvala je kada je videla propušten poziv.


- Dobar dan, ovde Milica Majstorović, imala sam propušten poziv - rekla je pevačica, koja je potom zamoljena za komentar, da bi ona sve negirala!


- Nikada nisam imala dečka Nenada, nikada me niko nije gurnuo i nisam imala povredu glave, a ako budete pisali o tome, to zaista neće biti dobro - izjavila je Milica, koja je potom negirala identitet!


- Da, ovde Milica, ali Vasiljević, a vi ste očigledno mlada i neiskusna novinarka - rekla je devojka i spustila slušalicu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 21.05.2012. 07:57
surutka..
Ponedeljak 21.05.2012. 06:53
Haos u glavi...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online