Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 22.05.2012.
11:18
V. Tasić - Vesti A

Kemiš čuvao Tomi leđa

Pobeda Tomislava Nikolića u drugom krugu predsedničkih izbora u Srbiji izazvala je buru i na estradi. Miroljub Aranđelović Kemiš nije se odvajao ni za tren od Nikolića tokom izborne noći, a kamere su zabeležile i da je stajao tik iza njega i čuvao leđa budućem predsedniku tokom konferencije za medije.

Kemiš sve vreme u prvom redu iza Nikolića

Estradni članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke slavili su pobedu, a najglasnija je bila Dragica Radosavljević Cakana koja je tokom kampanje javno agitovala za naprednjake.


"Ispalo je sve onako kako sam očekivala. Moj suprug Neša i ja smo već čestitali Tomi pobedu i idemo da slavimo sa naprednjacima uz koje sam stala svim srcem", rekla je Cakana, samo nekoliko minuta posle proglašenja Nikolićeve izborne pobede.

Oglasila se Karleuša


U izbornoj noći oglasila se i Jelena Karleuša, ali preko Tvitera. Rezultati izbora i slavlje naprednjaka na beogradskim ulicama nije joj se dopalo, pa je napisala: "Šta rade ovi seljaci po ulicama Beograda? Slave?! E, palite u vašu vukojebinu, sa sve koskom u nosu!", poručila je Karleuša preko Tvitera.

Pošto je u "Vestima" pre dva meseca izjavila da će postati član SNS-a bez obzira na izborne rezultate, podsetili smo je na javno dato obećanje. "Naravno da ću se učlaniti u Naprednu stranku kao što sam obećala".


Izbor Nikolića za novog predsednika Srbije pozdravila je i Maja Nikolić, koja ih je prvo podržavala iz prikrajka, potom i javno, a pevala je i na njihovim predizbornim mitinzima.

"Ja se nikada ne kladim na pogrešne ljude! Toma je pošten i častan čovek, zaslužio je pobedu. Ponosna sam na Srbiju, jer ga je izabrala", rekla je Maja.

I Maja Nikolić slavila sa naprednjacima

Miloš Bojanić, koji je i zvaničan član SNS-a, euforičan je nakon što su saopšteni izbori rezultata, a slavio je sa ženom Brankom u svom domu u Novom Sadu. Zbog hirurške intervencije koju je imao na licu ne sme da napušta kuću.

Glumci i Đokovići uz Tadića

 

Voja Brajović u štabu demokrata


Tokom predizborne kampanje i u izbornim spotovima brojne javne ličnosti podržale su Borisa Tadića. Uz demokrate su stali Miroslav Ilić, Merima Njegomir, Momčilo Bajagić Bajaga, Zdravko Čolić, porodica Đoković, glumci Lazar Ristovski i Ivan Jevtović, bubnjar Dragoljub Đuričić, bivši fudbaler Savo Milošević, reditelj Slobodan Šijan, Mira Banjac, Gordan Kičić, bivši košarkaški as Aleksandar - Saša Đorđević, Predrag Ejdus, Branislav Lečić, Voja Brajović, Radoš Bajić i mnogi drugi. Očekivano, nisu bili raspoloženi za priču posle saopštavanja rezultata glasanja.

"Gledam Tadića na televiziji kako guta knedle i srećan sam. Kada sam pristupio SNS-u rekao sam da verujem da će naprednjaci spasiti Srbiju. Nadam se da će moji sinovi sad moći da se vrate u svoju zemlju i da više neće morati da rade u tuđini, jer ovde za njih posla nije bilo", kaže Bojanić.


I Bora Drljača, koji dobro zna novog predsednika, smatra da je bilo krajnje vreme da se u Srbiji nešto promeni.

"Nikolić je dobar čovek, blizak narodu. Svuda u normalnom svetu ljudi se smenjuju. Ako neko ostane na vlasti duže od dva mandata, to već prerasta u svojevrstan oblik diktature", smatra Drljača, koji se oporavio od zdravstvenih problema koje je imao, ali još nije oran za velika slavlja.


Radiša Urošević, istaknuti član stranke Jedinstvena Srbija, koja je na parlamentarne izbore izašla sa SPS-om (a socijalisti su podržali Tadića), kaže da ipak nije razočaran što je Tadić izgubio bitku.


"Potpuno je svejedno ko je pobedio. Biće onako kako mora biti, jer su okolnosti takve. Siguran sam da će narodu biti isto", rekao je Radiša.

POVEZANE VESTI

Utorak 22.05.2012. 14:58
Koga seljaci slusaju nego Karleusu. Ne misli valjda da je slusa Ceda i Boris haha. Ovca raspala :)
Utorak 22.05.2012. 14:59
A moj savet SNS je da se distanciraju od bagre koja im se sad slihta. Tezak je to posao, ali valjda ce neko voditi racuna o tome.
Utorak 22.05.2012. 20:09
Kemiš i kursadžije...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online