Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 03.03.2013.
08:39 >> 10:10h
Alo! A

Halidov dernek sa Beograđanima!

Pesmom simboličnog naziva "Dvadesete", koliko je godina i prošlo od njegovog poslednjeg nastupa u Beogradu, Halid Bešlić je u subotu otvorio koncert u "Kombank areni" i započeo dernek sa srpskom publikom!

Halid Bešlić

- Dobro veče, Beograde! Tačno je 20 godina od kako se nismo videli, ali evo večeras smo zajedno ovde i spojićemo duše pesmom. Večeras smo ovde da napravimo dernek - pozdravio se Bešlić sa Beograđanima i zahvalio kolegama koje su ga slušale u publici među kojima su bili Saša Matić, Mira Škorić, Sergej Ćetković, Sanja Đorđević, Marta Savić i Branka Sovrlić. A potom je zahvalnost uputio i kolegama koji su mu gostovali na bini, najpre Alki Vuici, a zatim i "Legendama", Željku Bebeku, Viki Miljković i "Teškoj industriji".


Publiku, koju je sinoć činila armija od 15.000 Bešlićevih obožavaoca, kralj sevdaha posebno je dirnuo pesmom "Miljacka", uz koju su ga Beograđani najglasnije pratili. Pesmom "Zlatne strune" oduševio je onu malo stariju publiku, dok je novije generacije razgalio hitom "Prvi poljubac".


Halidovom pesmom oduševljena je bila i Danica Drašković, supruga lidera SPO Vuka Draškovića, ali i biznismen Dejan Popović. Sa Halidovog derneka izostao je premijer Ivica Dačić, kome je Bešlićeva "Miljacka" omiljena pesma, a nije se pojavio ni Željko Joksimović, prijatelj bosanskog pevača, zbog poslovnih obaveza.

POVEZANE VESTI

Nedelja 03.03.2013. 09:38
A gde su specijalni gosti iz Turske Bali Beg i Hurem,iz serije Sultan Sulejman,sve novine su pisale satro treba da dodju na Halidov koncert u BG.
Nedelja 03.03.2013. 11:38
Skoro da mi je drago sto ne znam ko je taj Halid. Narocito mi je drago sto se on ili njegov repertoar svideo gosp. Danici Draskovic. Ali mi nije drago sto treba da uzmem recnik stranih reci kako bih saznaa sta znaci rec "dernek" ??? ili potom. Za ovu drugu znam da ima i Srpskih reci za taj izraz kao na üprimer "zatim" ili "posle toga" ili...Ali MORA da bude potom. Za kaj ne? Niko od ovih silnih obozavalaca (novosrpski se valjda to kaze "FANOVA" ga nije pitao zasto nije bio zadnjih 20 godina u Beogradu. Kome je to Beograd okrenuo ledja ili ga nije oberucke prihvatio. Neki put i na moju veliku zalost. Ehhhhhhh moj Narode. Kuda to mi bezglavo hrlimo ????
Nedelja 03.03.2013. 10:04
Pa kad mogu svi sto ne bi i ti?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online