Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 05.04.2013.
12:47
V. Tasić - Vesti A

Olja Karleuša u paklu zbog afere sa Orićem

Olja Karleuša (32) retko kada je bila deo estradnih skandala, a onda se našla u centru afere koja je uzdrmala.

Naime, u beogradskim medijima pojavila se vest da je ne samo pevala, već i da je u navodnoj vezi sa bivšim haškim optuženikom Naserom Orićem, koga je ovaj sud oslobodio uprkos strašnim zločinima nad Srbima u istočnoj Bosni. Povodom ove priče Olja je imala ozbiljne razgovore sa svojim roditeljima i nevenčanim suprugom Predragom - Pecom Petrovićem.


- Ovo je priča na koju niko ne bi mogao da ostane ravnodušan. Ne mogu da osporim prisustvo Nasera Orića na mojim nastupima kada je ono bilo očigledno. Ne mogu da osporim i da sam dva-tri puta sedela sa njim u većem društvu. Kao što ne mogu, niti bih mogla bilo kome da zabranim da dođe da me sluša dok pevam. Moj mir jeste poremećen, ali samo nakratko jer stabilnost i sreću moje porodice ne može da poremeti niko - kaže Olja Karleuša za "Vesti".


Šta vas je najviše pogodilo u ovoj priči?
- Ja se nikad nisam folirala, nikad nisam bila deo afera i estradnih skandala, uvek sam bila po strani i gledala sam isključivo svoja posla. Užasnuta sam poluistinama i insinuacijama. To me pogađa.


Kako je reagovao vaš suprug na celu ovu priču?
- Vrlo mirno, ali nije mu lako. Pogodila bi ga priča i da me vezuje za anonimnog muškarca, a kamoli što me je neko povezao sa Naserom Orićem! Moj Peca je vrlo ponosan, ali, srećom, i vrlo stabilan muškarac. Razgovarali smo vrlo otvoreno, on me teši da je svakog čuda za tri dana dosta. Zna da nema šta da mi prebaci, niti to čini, ali vidim da mu nije lako. I moji roditelji su reagovali burno, nisu navikli da uz mene idu ovakve priče i afere.

Olja na jednom od nastupa
 


Da li bi vezivanje vašeg imena uz Nasera Orića moglo da utiče na vašu karijeru?
- Ovo je udar na moju porodicu, koja mi je najsvetija i najvažnija u životu. Sigurno će se neko pitati - pa zar Olja mora da peva ljudima koji su srpskom narodu naneli veliko zlo? Razumem i ako se iz ovoga izrode nečiji bes i ogorčenje. Mnogi su iz rata izašli povređeni, ali ja sam tada imala svega 12 godina! Strašno je sve to što nam se desilo u prošlosti i razumem bol mog naroda. Ali, ponavljam, ne mogu ja da odlučujem ko će biti u publici tamo gde pevam, a nastupala sam i u Splitu, Zagrebu... Svi koji su dolazili na moje nastupe, odlično su znali ko sam, šta sam i odakle dolazim.


Smetate li nekom na estradi, pa vam smešta aferu?
- Vrlo moguće! Izgleda da nekome smetam, ne znam, ali pretpostavljam da je sve ovo lansirao neko od konkurencije. Prva decenija moje karijere protekla je mirno, bez potresa, drama, skandala. Izgleda da neko misli da na to treba staviti tačku i uvući i mene u ovakve priče. Ali, ljudi nisu svesni da se vraća sve ono što urade drugom.

Voli koncerte srpskih pevačica


Nije prvi put da Nasera Orića povezuju sa srpskim pevačicama na čije nastupe skoro redovno dolazi. Pre četiri godine bio je u VIP loži u sarajevskoj Zetri na koncertu Lepe Brene, bio je i na nastupima Stojanke Novaković Stoje po Bosni, a godinama se na estradi šuškalo i o njegovoj navodnoj vezi sa Jovanom Tipšin, ali ona ga nikada nije ni spomenula. I sam Orić je potvrdio da poznaje mnoge pevačice, da ga "vuče neka nostalgija i da voli da ode na koncerte srpskih pevačica". Nije tajna da je nekadašnji ratni komandant armije BiH pre ratova na prostoru bivše Jugoslavije bio policajac srpskog MUP-a i da je živeo u Beogradu. 

POVEZANE VESTI

EX YU Farsa Orić!
Petak 05.04.2013. 17:05
Колико има ових Карлеуша на лагеру...?
Subota 06.04.2013. 17:45
Pevale bi one i samom Hitleru...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online