Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.05.2013.
16:32
story.rs A

Ceca: Blizanci su me usrećili

Ako bi se bogatstvo merilo time koliko dece ukrašava jedno domaćinstvo, Svetlana Ražnatović Ceca (39) bila bi na toj listi visoko rangirana, budući da je porodični dom Ražnatovića u kojem žive njen sin Veljko, ćerka Anastasija i sestrići Helena i Viktor, odnedavno bogatiji za još dva novopridošla člana - Iliju i Petra, dvojajčane blizance koje je Cecina mlađa sestra Lidija Ocokoljić (38) prošlog ponedeljka u ranim jutarnji satima donela na svet. Tako je folk zvezda postala po četvrti put tetka i njenoj neizmernoj radosti nije bilo kraja.

Svetlana Ražnatović Ceca

- Ja sam najsrećnija tetka na svetu, rodili su se Ilija i Petar! Dragi Gospode Bože, hvala ti - napisala je na svom Twitter profilu nekoliko minuta nakon što je Lidiju 15. aprila, sat vremena iza ponoći carskim rezom porodio dr Milenko Proročić u GAK Narodni front, a folk zvezda je istog dana posetila svoju sestru u porodilištu kada su i nastale njene prve zajedničke fotografije sa preslatkim dečačićima.


- Obojica su na rođenju bili dugački 50 cm. Dasa od 2.750 g dobio je ime Petar, a momčina od 3. 050 g Ilija! Obožavam ta srpska imena, ali i činjenicu da sada u kući imamo šestoro dece! Ima li većeg blagoslova?! - radosno će Ceca na početku razgovora za Story.


Inače, u porodici Veličković, kako su se poznate sestre devojački prezivale, nije bilo čestih blizanačkih trudnoća pa je samim tim dupla sreća bila i duplo iznenađenje.


- Presrećna sam i preponosna. Bitno mi je samo da su živi i zdravi, kao i moja sestra. Teško mi je da opišem rečima ta blažena osećanja koja me obuzimaju i u meni se komešaju. Već sam ih onako majušne obojicu držala u naručju! Ma to je najlepši osećaj na svetu! - kaže uzbuđeno popularna pevačica i otkriva kako su na rođenje blizanaca reagovali Lidijino dvoje dece.


- Viktor ih još nije video, a Helena koja je 9. aprila napunila osam godina, nije se još izjasnila. Mislim da je malo ljubomorna čim neće ništa da kaže. (Smeh) Moja deca Anastasija i Veljko nalaze se na Kipru, prosledila sam im fotografije Ilije i Petra i oduševljeni su braćom - ističe Ceca čiji je mobilni telefon od prošlog ponedeljka zatrpan porukama i pozivima.


- Otkako sam na društvenoj mreži objavila fotografiju blizanaca, ne prestaje da mi zvoni telefon. Pošto još nisam stigla ni da pregledam sve poruke, ovom prilikom svima zahvaljujem – kaže ona i naglašava da su snažna osećanja prema Veljku i Anastasiji identična onima koja ima prema Heleni, Viktoru, a sada i Petru i Iliji.


- Ljubav prema sopstvenoj deci i ljubav prema sestrićima posebna je svaka na svoj način, ali slična po svojoj bezuslovnosti. Skoro je istog intenziteta, jedino je priroda odnosa drugačija. Svako ko ima tu privilegiju da bude tetka, zna o čemu pričam. I na isti način kao što moja Lidija ima snažne emocije i vezu punu poverenja sa mojom decom, imam i ja sa njenom. Samo onaj ko je to iskusio zna da tetke vole kao majke, grle kao sestre i čuvaju tajne kao prijatelji - inspirisano će folk zvezda i dodaje: - Kada pričam o svojim sestrićima i odnosu s njima, uvek se s osmehom setim reči Duška Radovića: Mame, rađajte deci sestre jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepši, nezamenljivi dar svakom detinjstvu. I to jeste jedna velika istina. Baš kao što su sestrići biseri života svake tetke - kaže Ceca koja je dan nakon Ilijinog i Petrovog rođenja u kući pokraj Marakane organizovala intimnu porodičnu proslavu.


Zabavi održanoj u klubu u sklopu pevačicine kuće, prisustvovao je najuži krug prijatelja porodica Ocokoljić i Ražnatović. Slavlje je počelo u 21 čas, a zvanice su dočekivali Ceca i njen zet kojem su prijatelji iscepali košulju. Služili su se srpski specijaliteti, a rođenje dečaka proslavljeno je uz domaće zabavne i narodne hitove.

- Veselje je potrajalo do duboko u noć i zaista smo se sjajno proveli. Prava žurka međutim počinje tek kada blizanci stignu u naš dom. Tada neće biti kraja radosti i smehu - zaključuje Svetlana, koja je pre nekoliko godina i snimila pesmu Rađajte decu koja, kako kaže, opisuje ljubav prema njenoj, deci njene sestre i svoj deci ovog sveta i kroz smeh objašnjava zašto još nije počela s radom na novom albumu.


- Trebalo je da počnem u nedelju, ali sestra mi je svojim divnim iznenađenjem, odnosno nešto ranijim porođajem nego što smo očekivali, malo promenila planove (smeh). Sada je pitanje kada treba početi sa radom u studiju, a uporedo i na kampanji za koncert 28. juna na Ušću - zadovoljno će pevačica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online