Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170

Milica Majstorović pokušala samoubistvo?

Beogradski dnevni listovi preneli vest da je nekadašnja učesnica "Operacije trijumf" završila u bolnici nakon što je navodno pokušala da se otruje tabletama za smirenje.

 Nastup tokom "Operacije Trijumf": Milica Majstorović
 

Beogradski dnevni listovi preneli su vest da je nekadašnja učesnica rijalitija Operacija trijumf u noći između četvrtka i petka popila preveliku dozu lekova za spavanje, nakon čega je primljena u Urgentni centar gde joj je urađena "standardna, blaga detoksikacija".

 

Hrvatski listovi prenose da su dvojica bivših učesnika OT-a, Adnan Babajić i Nikola Sarić Sajko komentarisali vest o tome da je Milica navodno pokušala da se predozira tabletama.

 

"Ne razumem zašto bi tako mlada i lepa devojka učinila tako nešto, ali to je samo njoj poznato. Zvaću je ovih dana i videću kako je", rekao je Adnan.

 

Sajko je komentarisao: "Ne verujem da je u pitanju ljubav i da je zbog toga učinila tako nešto, mora da je postojao debeo razlog i moralo se nešto gadno dogoditi".

Iako je sama pevačica demantovala vest, od neimenovanog izvora iz kragujevačkog Urgentnog centra saznajemo čak i ime doktorke koja ju je primila.

"Milica Majstorović je u Urgentni centar primljena i urađena joj je standardna detoksikacija. Primila ju je toksikolog Vesna Marjanović, koja je reagovala na vreme i sprečila teže posledice, oseća se dobro i biće puštena već u toku dana", rekao je izvor iz kliničkog centra u Kragujevcu.

"Ja sam dobro, ali nisam bila u Urgentnom. Nemojte više da mi postavljate ovakva pitanja i da me zovete zbog ovoga. Odakle vam ta informacija? Stvarno nema smisla", kratko je odgovorila pevačica novinarima koji su pokušali da potvrde informaciju.

Naime nedeljnik Svet u najnovijem broju piše o tome kako ovo nije Milici prvi put da se nađe u ovakvoj situaciji. Naime, kako se priča, Milica je prošle godine pokušala da oduzme sebi život, prerezavši vene(?!?!).

Da li je to zaista istina, nemoguće je saznati, jer se Milica ne javlja na telefon čak ni svojim bliskim prijateljima, niti kolegama iz Operacije trijumf. Evo šta su oni o svemu ovome rekli za list Press.

IGOR CUKROV: Zvao sam Milicu, ali mi se ne javlja. Nije mi izgledala kao neko ko je toliko labilan da bi sebi pokušao da oduzme život. Naš posao je veoma stresan i može lako da vas baci u depresiju, ali mi ona nije delovala kao neko kome će to da se desi.

VUKAŠIN BRAJIĆ: Sa Milicom sam se dopisivao na FB sredinom prošle sedmice i naš razgovor je bio potpuno normalan. Napisala mi je i da ima dosta ponuda, ali da još nije našla bend sa kojim bi svirala. Šokiran sam onim što sam čuo! Teško mi je da poverujem da je to uradila, od nje ne bih očekivao tako nešto.


NIKOLA PAUNOVIĆ: Bezuspešno pokušavam da je dobijem na mobilni telefon. Ne znam da li je uopšte istina da je pokušala da se ubije. Tokom našeg zajedničkog života u šouu shvatio sam da je veoma emotivna, ali nijednog trenutka nisam pomislio da bi mogla da uradi tako nešto.


ANA BEBIĆ: Čula sam da je Milica sada dobro, što mi je sada najbitnije. Ne javlja se na telefon, pa ne znam kako i zbog čega se sve izdešavalo. Ona je na mene ostavila utisak izuzetno jake osobe.

MIKA KOSTIĆ: Poslednji put kada smo se čule sve je bilo u redu. Milica je savršeno psihički i fizički stabilna osoba.

I Kurir se danas bavi ovom temom, a oni kažu da je Milica bila razočarana odbijanjem i neuzvraćenom ljubavi, od glumca Andrije Miloševića.

Naime, Milica je Andriju upoznala 10. foebruara u emisiji Ognjena Amidžića, a iako su započeli flert, Andrija je odbio lepu Milicu. Kada je pozvan da prokomentariše ove tragične događaje, Andrija je rekao:

“Nemam apsolutno nikakav komentar na to što se desilo.”

Pogledajte šta je Milica pričala o ljubavi i svojoj (tadašnjoj) simpatiji u decembru prošle godine:

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online