Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 16.06.2013.
04:08
Telegraf A

Maleri na koncertu, JK danas besplatno na Ušću

Pevačica Jelena Karleuša odlučila je da, zbog brojnih tehničkih problema, koncert na Ušću u nedelju održi ponovo, potpuno besplatno. Jelenini problemi počeli su i pre nego što je izašla na binu, a onda su se nastavili tokom koncerta: ozvučenje je bilo loše, glavni video bim nije radio, a kada je na scenu izašao Saša Matić nije mu funckionisao mikrofon, zbog čega su oboje pevali na njen.

Ilustracija: tehnički problemi pratili Karleušin koncert
 

Spektakl, koji je Karleuša mesecima najavljivala, kasnio je zbog problema na ulazu. Naime, ograda oko koncertnog prostora imala je samo jedan ulaz, što je stvorilo ogromne gužve i veoma usporilo sam proces ulaska. Takođe, to je uslovilo i da se mnogi vrate sa Ušća, pre nego što je koncert uopšte počeo. Na Ušću je bilo oko 10.000 ljudi.
 

Nakon više od sat i po vremena kašnjenja, Karleuša je koncert, konačno, nešto posle 22 časa, otvorila pesmom sa novog albuma "Krimi rad", uz koju je publika vrištala od prvog takta. Pevačica je na scenu izašla u patikama i lancima, gazeći plesače, odevene u sado-mazo kostime.


- Ne treba se kačiti sa Karleušom – rekla je pevačica i dodala:
 

- Bez vas, ja sam ideja, sa vama, ja sam revolucija!

Nakon nekoliko pesama, Karleuša je započela drugi deo kocerta, "Viva la muerta", u okviru koje je izvela numeru "Tihi ubica", a u međuvremenu je promenila i stajling – pojavila se u crnoj haljini sa crnim velom, a na bini ju je sačekala giljotina. Međutim, problemi sa organizacijom koncerta tu nisu bili gotovi: Pevačica je bila vidno nervozna, jer glavni video bim, sa kog je trebalo da i oni, koji nisu kupili karte za prve redove vide zbivanja na bini – nije radio.
 

- Dva meseca sam spremala video materijal za vas, koji sada ne možete da vidite zbog tehničkih problema. Mnogo nam je žao – rekla je pevačica. U sred pesme "Nije ona nego ja", na binu je izleteo jedan o njenih fanova. Obezbeđenje je pokušalo da ga savlada, ali je pevačica rekla da ga ne diraju, prekinula pesmu i poljubila ga. 


U nastavku koncerta, Jelena je pevala i pesme koje su je "vinule" u zvezde srpske estradne scene, poput numera "Ogledalce", "Beznadežan slučaj" i "Cicija".
 

Nakon još jednog peha sa ozvučenjem, koji se dogodio kada je Saša Matić izašao na scenu, pevačica je odlučila da jedan broj najvernijih fanova pusti sa njom na binu. Koncert je nakon dva i po sata završen, bez bisa.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.06.2013. 06:41
Nije mi jasno kakvo je to proklestvo na srbe palo, pa vole ovu nakazu
Nedelja 16.06.2013. 08:21
Kao da je Dusko pisao ovaj clanak - zasto se ne drzite istine i cinjenica ?? Koncert je kasnio jer nije bilo publike !!! Delili su karte dzabe, delili su pivo dzabe... nije bilo ni 5-6 hiljada ljudi... od toga je 1500 bilo iz organizacije... zivim preko puta Usca i nema govora da se neko vratio sa ulaza zbog guzve... ispresecali su poljanu samo da se stekne slika guzve... nabili onih par hiljada ko volove na stotinak kvadratnih metara cisto da se stvori opticka varka guzve ispred bine... jezivo, ali i poucno - Jelena okani nas se vise sa tvojim "hitovima", vivama, njivama... tvoj max domet su diskoteke srednje velicine po zapadu gde gasteri hoce uz pivo da gledaju i tvoje skakanje...
Nedelja 16.06.2013. 07:48
Nije ona nervozna zbog loše organizacije, već zato što je svesna da će mediji i društvene mreže vek da joj pojedu zbog ovog kiksa!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online