Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 10.12.2013.
02:22
K. Marković - Vesti A

Keba osvojio Melburn

Ni beogradska magla i problemi u avionskoj vezi zbog kojih je Dragan Kojić Keba s danom zakašnjenja stigao u Melburn, nisu omeli i sprečili da se ovaj popularni pevač posle dvogodišnje pauze ponovo susretne sa obožavaocima u Australiji.

U klubu Grand adrenalin tavern u melburnskom Tomastaunu, Keba i njegova gošća Irena Petruševska i klavijaturista Boban Zdravković, u subotu uveče zetekli su salu punu obožavalaca koji su bili spremni da pevaju i zabavlju se s njima. U Tomastaunu u subotu je bilo veselo, a brojne obožavateljke nisu propuštale priliku da se fotografišu s pevačem.


Keba je svoj prvi koncert u Melburnu trebalo da održi u petak uveče, ali je zbog lošeg vremena stigao sa više sati zakašnjenja, pa je zbog više sile koncert u

Publika na nogama


- Kako da večeras ne budem presrećan kad imam ovakvu publiku. Svi su bili na nogama, pevali smo i igrali zajedno. Svi me vole, pa kako onda da ih ne nagradim lepom pesmom, ali i novim numerama sa poslednjeg albuma. Ovde sa mnom je i mlada koleginica Irena Petruševski i muzičar Boban Zdravković. Irena je na putu da stekne svoj identitet, lepa je i lepo peva - ističe Kojić.
- Vrlo je prijatno, lako i zabavno raditi sa tako velikim pevačem i profesionalcem kao što je Keba. Dočekala nas je fantastična atmosfera - dodala je Irena Petruševska.

poslednji čas morao da se otkaže. Dan kasnije sve je nadoknađeno, publika je bila nagrađena dodatnom pesmom i dužim od planiranog koncertom.


- Bila mi je želja da letim našom novom nacionalnom kompanijom Er Srbija i Etihadom. Međutim, zbog beogradske magle avion je kasnio iz Abu Dabija, ali mi se nije dalo da krenem sa njima. U poslednjem trenutku morao sam da promenim let i krenem Katar ervejzom, ali su i oni kasnili, pa sam u Melburn stigao veoma kasno za prvi koncert - kaže Keba, koji je priznaje da je iz svega naučio i lekciju. - Najvažnije je da smo stigli, ali sledeći put ću u Australiju sigurno krenuti makar dva dana ranije pred koncert.


Vidno raspoložen na sceni, Keba se dodatno potrudio da pauzu u druženju sa publikom iskoristi da im ispuni svaku muzičku želju.


- Zatekla me je sjajna atmosfera u Adrenalinu, publika svih generacija. Svaka čast organizatorima Kosti i njegovoj supruzi Beti i Zdravku koji su glavni organizatori svega - kaže Keba, koji je tokom koncerta silazio među publiku, rado se fotografisao i delio autograme.


- Žao mi je što ne dolazim češće u Australiju, ipak je ovo mnogo daleko. Sviđa mi se ova zemlja, jako je lepa. Ponekad u razgovoru sa našim zemljacima čujem da im se ne sviđa život ovde. Kada ih pitam koliko dugo žive ovde, kažu više od 20 godina, pa kako onda ne može da im bude dobro. Jeste, za nas je Australija na kraju sveta, ali je ovo uređena zemlja, ozbiljan je život. Naši ljudi su uspešni - veli Dragan Kojić Keba.


Narednog vikenda Keba će biti sa publikom u Sidneju.

Jugonostalgičar


Keba i gosti su se lepo zabavljali, igrali su i pevali zajedno, a on je bio iznenađen kada je čuo koliko obožavalaca zna reči skoro svih pesama, pa i sa novog albuma "Fer ubica".


- Dočekla me je publika sa prostora čitave Jugoslavije, od Vardara do Triglava. Uvek kažem i priznajem - ostaću jugonostalgičar. Prilikom ulaska u salu svi su ustali i aplaudirali - priča vidno zadovoljan pevač.

POVEZANE VESTI

Utorak 10.12.2013. 08:11
Znači Đoković izgubio.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online