Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.12.2013.
13:39
V. TASIĆ I S. ĐURIĆ - Vesti A

Priznanja "Vesti" za Šabana, Cecu, Čolu i Nedu!

Posle mesec dana glasanja pevača, čitalaca "Vesti" i posetilaca našeg portala u tradicionalnom izboru našeg lista izabrali smo najbolje na estradi u 2013. godini. Prema glasovima kolega za najboljeg pevača narodne muzike izabran je Šaban Šaulić, najbolja pevačica je Ceca Ražnatović, dok je najbolja pesma u 2013. godini numera "Žal " koju je otpevao Šaban Šaulić.

Hvala, kolege i čitaoci: Ceca Ražnatović

Pobednici mogu da budu zadovoljni jer su za najbolje izabrani ne samo od kolega, već i zbog činjenice da su Šaban, Ceca i pesma "Žal" dobili ubedljivo najviše glasova čitalaca "Vesti" i posetilaca našeg portala.


- Presrećan sam, hvala puno svima koji su glasali za mene i kolegama, a posebno publici. Nijedna pesma mi se nije dopala tako na prvo slušanje kao numera "Žal". I moja ćerka Ilda se oduševila i dodatno uticala na mene da je snimim. Hvala još jednom svima, a posebno hvala "Vestima" na priznanju - rekao je Šaban Šaulić, koga je vest o našoj nagradi zatekla na turneji po Kanadi.


U kategoriji zabavne muzike laskavu titulu najboljeg pevača godine i ovog puta odneo je Zdravko Čolić, koga su najboljeg izabrale i kolege i publika, odnosno čitaoci našeg lista. Sa nedavno objavljenim albumom "Vatra i barut" Čola je ponovo pokazao da je bez premca na prostoru bivše Jugoslavije, ali i uvek rado viđen gost širom dijaspore.
 

Ubedljivo najbolji: Šaban Šaulić
 

- Čast mi je što sam ponovo dobitnik ovog vrednog priznanja "Vesti". Sa novim albumom tek me čekaju koncerti po dijaspori i novo druženje sa mojom publikom širom sveta. Zahvaljujem se svima, kao i dragim kolegama koji su glasali za mene. Svaka nagrada, posebno priznanje "Vesti" za mene predstavlja veliku radost - rekao je Čola.
Priznanje za najbolju pevačicu zabavene muzike u 2013. godini otišlo je u ruke Nede Ukraden, koju su za najbolju izabrale kolege i naši čitaoci.
 

Presrećna: Neda Ukraden

- Presrećna sam! Zahvaljujem svim kolegama i svim čitaocima "Vesti" koji su glasali za mene. Ipak, čitaoci, odnosno publika su najmerodavniji, jer dobro znaju šta im se sviđa i šta žele da slušaju. Ova priznanja su šlag na torti jedne za mene vrlo uspešne godine - kaže Neda.


Kada je u pitanju najbolja pop pesma u 2013. godini pevači su izabrali numeru "Slučajno" koju je otpevao Saša Kovačević, dok su čitaoci "Vesti" izabrali numeru "Milion dolara" koju u duetu pevaju Ana Nikolić i Nikolija Jovanović.


- Hvala kolegama koji su mi svojim glasovima doneli ovu nagradu. Posebnu zahvalnost dugujem mom bratu Radetu koji mi je skrenuo pažnju na ovu pesmu grčkog autora i predložio da je kupimo i uradimo svom fazonu. Priznajem, na prvo slušanje nisam bio oduševljen kao on, ali što sam je više slušao više mi se dopadala. Stupili smo u kontakt sa autorom i dogovorili se o svemu, a pesma "Slučajno" postala je hit - rekao je Saša Kovačević.
 

Osvojile publiku: Ana Nikolić i Nikolija Jovanović

Uspeh pesme "Milion dolara" nije iznenadio Nikolija Jovanović, mladu pevačicu i ćerku Vesne Zmijanac, koja je sve uspešnija na estradi.


- I Ani i meni ova pesma je fantastično legla i od početka smo znale da će biti veliki hit. Uz atraktivan spot koji smo snimile od početka smo verovale u uspeh ove pesme. Hvala puno čitaocima "Vesti" koji su glasali za nas i doneli nam laskavo priznanje vašeg lista - poručila je Nikolija Jovanović.
 

Zaslužni i autori

Za uspeh pesme osim pevača zaslužni su i autori, zato valja pomenuti Baneta Vasića, koji je komponovao hit "Žal" i uradio aranžman, dok je tekst napisao Vlada 013. Pesmu "Slučajno" komponovao je Pantelis Pantelidis, stihove je sročio Dušan Bačić, dok su aranžman uradili braća Saša i Rade Kovačević i Dejan Momčilović. Kada je u pitanju hit "Milion dolara" kompoziciju i aranžman je uradio Atelej Trag, dok je tekst radilo više autora: Teča Gambino, Vedran Vajler, Miroslav Miševski, Marina Tucaković, Ana Nikolić i Atelje Trag.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online