Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 04.03.2014.
17:03
V. Tasić - Vesti A

Brak u senci rešetaka

Poslednjih 20-ak godina srpske pevačice umesto kao nekada na harmonikaše, padale su na žestoke momke. I danas nije ništa drugačije, pa su mnogi bivši momci, muževi ili zetovi poznatih pevačica iza rešetaka. Neke se prave kao da nikada nisu ni postojali u njihovim životima, dok ima i onih koje su svoje bivše posećivale po zatvorima.

Zaboravila na bivšeg: Seka Aleksić
 


Poslednjih dana Seka Aleksić je ponovo u žiži javnosti, ali ne zbog pesama ili svađa sa koleginicima, već zbog bivšeg muža. Koliko god se trudila da sakrije činjenicu da joj brak sa Veljkom Piljkićem nije prvi, istina ma koliko bolna bila uvek ispliva na površinu. Ona se kao jedva punoletna devojka udala za izvesnog Dušana Vasilića iz Bijeljine, koji je pre nekoliko dana uhapšen zbog trgovine drogom.

Tada mlada i ambiciozna frizerka koja je bila daleko od estrade mislila je da je našla čoveka svog života, ali se ubrzo razvela i ovaj greh iz devojačkih dana često je pravdala rečima mladost- ludost! Srećom, pa se Seka od Dušana davno razvela, nema s njim ni decu, pa ne mora da ga obilazi u zatvoru.

Dara Bubamara je bila u braku sa Lazarom Dugalićem, koji je završio u zatvoru zbog sumnjivih poslova sa automobilima
 

Darin Laki u nemačkom zatvoru

Dara Bubamara umalo nije dobila fras kada su pre nekoliko godina mediji objavili da je njen tadašnji suprug Lazar Dugalić Laki završio u zatvoru. Ali, istina je ubrzo izbila na videlo i Laki je zaista završio u nemačkom zatvoru zbog sumnjivih poslova sa automobilima. Tokom njegovog boravka iza rešetaka Dara ga je redovno posećivala, bila mu je verna ljuba sve dok nije izašao na slobodu kada se i raspao njihov brak. Ona se ubrzo udala za Milana Kesića, a bivšeg muža
više ne spominje.

Za razliku od nje Katarina Ostojić Kaja je, kako kažu njeni prijatelji, svog bivšeg muža nekoliko puta obišla dok je bio iza rešetaka. Njen prvi, bivši muž Nikola Dragojlović Sova krajem juna 2009. godine posle velike potere uhapšen je na putu između Zlatibora i Užica, zbog dilovanja narkotika! Završio je u zatvoru gde ga je nekoliko puta posetila Kaja, a kako i ne bi kada s njim ima ćerku Nikoliju.

Kaja se za problematičnog Nikolu udala pre nego što je završila srednju školu. Njeni roditelji su bili očajni, molili su je da sačeka, da bar završi školu, ali džaba. Ubrzo se rodila ćerkica, ali brak nije potrajao, pa su se razveli kada je njihova devojčica imala godinu dana, a Dragojlović je nestao negde u Evropi. Pojavio se posle četiri godine, nekoliko dana pred Kajin izlazak iz rijalitija Veliki brat. Jedno vreme Kaja i Nikola imali su korektne odnose, a onda su se opet posvađali. Ona se u međuvremenu udala za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali ni ovaj brak nije potrajao. Sada je na pragu trećeg venčanja sa di-džejem Džunior Džekom.


I Slađana Delibašić je slaba na žestoke momke. Posle razvoda od Đoleta Đoganija imala je nekoliko veza sa problematičnim tipovima, a najturbulentija je bila veza sa Igorom Matićem s kojim je bila i u rijaliti šou programu Parovi. Tokom njihove desetogodišnje romanse Igor je bio i u zatvoru u Italiji gde ga je Slađa posećivala, hapšen je zbog sumnji da je imao nekoliko laboratorija za proizvodnju marihuane. Čak je i Slađa privođena u policiju na informativni razgovor, ali se klela da o sumnjivim poslovima svog dečka ništa ne zna. Da iver ne pada daleko od klade, potvrdila je i sudbina njene ćerke Silvije koja se u maju udala za Branislava Marinkovića i s njim ima ćerkicu. Ali, njen suprug je završio iza rešetaka u valjevskom zatvoru zbog dilovanja droge.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online