Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 10.03.2014.
16:03
Z. Vicelarević - Vesti A

Cecin rusvaj u Frankfurtu!

Koncert Svetlane Cece Ražnatović održan u Union hali bio je događaj broj jedan u subotu u Frankfurtu. Iako se slavio Dan žena u svim okolnim klubovima, Ceca je napunila Union do poslednjeg mesta. Publika je došla iz svih krajeva Nemačke, a bilo je i onih koji su došli čak i iz Kanade.

- Navikla sam da je publika na svim mojim koncertima odlična, ali večeras u Frankfurtu je bilo nešto posebno. Bilo mi je pravo zadovoljstvo da pevam za publiku ovde u Frankfurtu - rekla nam je Ceca posle koncerta.


Frankfurtska publika je tokom celog nastupa pevala zajedno sa popularnom pevačicom, a zbog skandiranja "Ceco, mi te volimo", naša folk zvezda je u nekoliko navrata morala da napravi pauzu između pesama.


Iz Štutgarta su na koncert došli Tanita Ostojić i bračni par Sabrina i Radovan Kašmalija.


- Prvi put smo na Cecinom koncertu, stvarno je dobro i oduševljena sam. Uživo peva odlično i izgleda deset godina mlađe. Moram da kažem da joj nove grudi odlično stoje - priča Tanita.


Radovan je bio nešto uzdržaniji, pa je rekao da je atmosfera odlična, dok je njegova supruga Sabrina, inače Nemica bila otvorenija.


- Obožavam sve Cecine pesme. Ona baš super peva. Moja najomiljenija pesma je "Pet minuta" i oduševila sam se kada sam je čula uživo.

Slikanje s obožavaocima

Na Cecinom koncertu među brojnom publikom su bili i pevači Dado Kukić i Švabo Šmit. Nakon koncerta, Ražnatovićeva je, iako vidno umorna, još ceo sat ostala da se slika sa brojnim obožavaocima.

- Došle smo iz Diseldorfa samo da bi bile na Cecinom koncertu. Ona je predivna. Ima stajling boli glava. Peva i izgleda kao boginja - rekle su nam uglas Azedina Delić i Silvija Trofilova iz Diseldorfa.


Iz okoline Štutgarta su stigle Tamara Korda i Bianka Stojčevski i obe uglas kažu:


- Frankfurt nije daleko kada je Ceca u pitanju. Ceca je odlična. Atmosfera je super. Svaka joj čast. Jako nam se sviđa. Prelepa je i zgodna za njene godine. Peva fantastično!


Jelena Lončar i Tanja Lučić na Cecin koncert su došle čak iz Toronta.


- Već više od godinu dana želimo da odemo na Cecin koncert. Bilo je najavljeno da će pevati kod nas u Torontu ali iz nekog razloga nije došla. Tada smo odlučile da odemo mi kod Cece kada bude pevala u negde u Evropi. Došle smo kod naše rođake Ivane u Frankfurt. Koncert je bio fenomenalan. Ceca je fantastična. Njen glas je originalan, isti je kao i sa CD-a. Izgleda tako prirodno i lepo. Ima neki magnet, nešto specifično - kaže Tanja.


- Ceca izgleda odlično i u pantalonama i u haljini. Iskreno, meni bi se dopala i da je pevala u pidžami. Tanji se ostvario san da dođe na Cecin koncert. Ona je toliko voli da bi istetovirala Cecino ime na ruci. Ovde u Evropi je mnogo opuštenije i slobodnije nego u Kanadi. Doći ćemo sigurno opet - zaključuje Jelena.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 10.03.2014. 18:46
Само се ти шепури док Керлеуша не покупи своје госте у пеглицу и крене пут ЕУ !!!
Utorak 11.03.2014. 08:20
Svašta od te publike...
Utorak 11.03.2014. 23:19
ДВЕРИ! http://www.youtube.com/watch?v=wv6BZovi4Cc http://www.youtube.com/watch?v=8WNOkd0ZQsg#t=495 http://www.snaganaroda.rs/
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online