Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 09.04.2014.
10:22 >> 13:21h
folk-portal.com, Kurir A

Keba i Mile Kitić kupovali drogu od Lugonje?

Pevači Dragan Kojić Keba i Mile Kitić nalaze se na spisku kupaca narkotika koji je nađen u stanu narko-dilera Marka Lugonje (33), saznaje Kurir.

Odkud njegovo ime na Lugonjinom spisku: Mile Kitić
 

Vest da je reper Bane Bojović, frontmen grupe "Sanšajn", uhapšen u nedelju zbog posedovanja droge spid i napada na policajca, izazvala je veliki broj komentara. Reper se kasnije oglasio na društvenoj mreži demantujući vest.

Jedna od objavljenih informacija u medijima je da je kod izvesnog Marka Lugonje, od kojeg je Bojović navodno kupio drogu, pronađen popis imena za koji se sumnja da govori o stalnim kupcima. Alo je objavio da se na popisu navodno između ostalih nalaze i pevači Mile Kitić i Dragan Kojić Keba.

Njih dvojica razotkriveni su u okviru istrage koja je pokrenuta protiv frontmena grupe Sanšajn Branka Bojovića (45), tokom koje je utvrđeno da je Bojović upravo od Lugonje kupio sedam paketića spida. Ipak, Lugonja je demantovao da su to osobe koje nabavljaju drogu rekavši da mu oni samo duguju novac za patike i sličnu robu koju su naručivali preko njega.

Uhapšeni Bane "Sanšajn" i njegov diler

"Nisam dilovao drogu, nisam drukao"

- Razočaran sam naslovom u novinama. Znam da su mediji željni senzacije i da je ovo naslov koji me ne optužuje, ali ako se ne pročita podnaslov i tekst, čitaoci mogu da misle svašta. Svaki vid tužbe je isto tako besmislen jer svaki znak pitanja ih ograđuje od bilo kakve optužbe. Na žalost, tako je. Ja znam da nisam ni kriv ni dužan u celoj ovoj priči koja nije deo mog života. Istina je da je Marko Lugonja dolazio na teniske terene gde sam ga ja upoznao i jedino tamo i viđao. Uvek je preprodavao neke sitnice, neku sportsku opremu. Ja lično nikada ništa od njega nisam kupio! Baš pre par dana je dolazio i nudio neke patike koje sam ja probao i rekao mu da mi se ne dopadaju, da su neudobne, da imaju tvrd đon. Možda je on tada zapisao moje ime da bi mi nabavio druge. Stvarno ne znam, ali to je stvarno jedino objašnjenje zašto bi zapisao moje ime, kaže zbunjeni i šokirani Mile Kitić.

Dnevni list je objavio da Lugonja tvrdi da mu pevač duguje novac, ali Kitić to oštro demantuje.

- Ne postoji čovek koji može reći za mene da mu dugujem! Sve što sam ikada kupio, to sam i platio, tako da je i to jedna od neistina, izričit je Mile, koji dodaje da je spreman da ide u policijsku stanicu kako bi dao izjavu povodom svega. Tada bi, kako kaže, zahtevao da policija javno objavi njegovu apsolutnu nevinost u celoj toj priči.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.04.2014. 10:42
A to li su ti teslini talasi koji su preporodili ovog retardiranog magarca....
Sreda 09.04.2014. 10:39
Ma nije valjda kupovali patike a drogu koristila moja baka koja imam tek 92 godine baš ću je sutra pitati ,to su priče za malu deccu pola estrade se drogira druga polovina prostituiše imaju sreću da su u državi gde nema reda pa mogu da rade šta hoće,neka mi kaže jedna jedina pevačica koja je gosstovala po inostzranstvo da nije spavala za gazdom kafane ili diskoteke,to je uslov i pravilo inače ih niko nebi pozivao,,a ove narkose pohapsiti i neka u borči sade krompir upravo je sezona sadnje,
Sreda 09.04.2014. 12:24
Zar za ovo dvoje to reći, a hrane se isključivo zdravom hranom, i vole sve što vole i mladi...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online