Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 11.05.2014.
04:16
blic.rs A

Ceca branila sina od pijanih huligana

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović opisala je beogradski medijima kako je odbranila sina Veljka od grupe mladića, koji su ga napali na parkingu ispred porodične vile.

Branila sina: Veljko i Svetlana Ražnatović
 

''Veljko je ulazio na parking kada su iz obližnjeg kafića izleteli huligani i napali ga. Udarili su ga i skandirali: Ceco, rodila si majmuna! Navija za Partizan! Ima li to smisla?! Moja porodica oduvek navija za Crvenu zvezdu. Ti ljudi, ti napadači, kriju se iza imena navijača, oni su pijani huligani! Moja sestra Lidija je čula buku ispred kuće i nas dve smo istrčale. Bukvalno sam uletela u huligane. Oni, da su neki džentlmeni, razišli bi se kad su videli dve dame'', navodi Ražnatovićeva za ''Blic'', dodavši da je Veljko (17) dobro.

Pevačica navodi da to nije prvi incident.

Pročitajte još:

* Ceca i Veljko će morati na terapiju

* Cecinom Veljku krivična prijava zbog nasilnog ponašanja

* Ceca: Veljko nije Arkan

''Kada se moj sin branio od napada ispred svoje rođene kuće, policija mu je napisala krivičnu prijavu. Pa, ima li to smisla?! To može samo u Srbiji. Huligani su nam upali na posed. Meni je cela porodica ugrožena'', kivna je pevačica.

Policija još nije identifikovala napadače i zasada nisu podnete krivične prijave.

''Policija je u nedelju u pet sati ujutru primila poziv da je grupa navijača napala Veljka Ražnatovića i njegove drugove ispred porodične vile u Ulici Ljutice Bogdana. Odmah je na teren izašla patrola sa Savskog venca, reagovala je i Hitna pomoć. Ali kada je došla policija, napadači su se već razbežali'', kažu u policiji, a prenosi beogradski list.

Na mestu napada ostali su Veljko i šestorica njegovih drugara, kao i pripadnici obezbeđenja porodice Ražnatović. Sin Željka Ražnatovića je u izjavi policiji rekao da je krenuo da isprati prijatelje koji su tu noć bili kod njega i da se odmah po otvaranju kapije ka njima zatrčala grupa od 30 mladića s obeležjima Crvene zvezde.

Pored Cece i njene sestre Lidije, reagovalo je i obezbeđenje, ali je ipak došlo do tuče koja je trajala nekoliko minuta i u kojoj je povređen jedan Veljkov prijatelj. Napadači su se, kako tvrde Veljko i njegovi prijatelji, zatim razbežali jer su očigledno pretpostavili da će uskoro doći policija, kažu u MUP-u.

Napadnuti mladići odbili su lekarsku pomoć jer, na sreću, osim jednog mladića koji ima lakše povrede, niko nije ozbiljno povređen.

POVEZANE VESTI

Nedelja 11.05.2014. 09:17
BAŠ STE DOSADILI VIŠE S TIM CECINIM SINOM,TE OVO TE ONO,ZAŠTO NE PIŠETE O ANONIMNIMA KOD OVAKVIH DOGADJAJA.
Nedelja 11.05.2014. 07:50
Ovaj mali privlači nevolje kao magnet...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online