Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 25.07.2014.
13:26
Alo, Vestionline A

Lepa Brena slomila obe ruke

Hrvatski mediji su preneli informaciju da je Lepa Brena doživela saobraćajnu nesreću na putu prema Makarskoj, da su joj slomljene obe ruke i da je trenutno na operaciji. Istina je da se folk pevačica saplela na doručku, pala i da je polomila zglob na desnoj i lakat na levoj ruci

Oporavlja se u krugu porodice: Lepa Brena
 

- Nije bila nikakva nesreća, pala je na doručku i polomila ruku. Evo nas sada u Lovranu na pregledu, napukla joj je samo kost u ruci. Staviće joj gips i nastavljamo dalje, rekao je ranije za portal alo.rs njen suprug Slobodan Boba Živojinović.

Iz pr službe Lepe Brene takođe su demantovali prvu vest i dostavili su medijima sledeće saoštenje:

"Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog leta. Pevačica je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i slomila desnu ruku. Do daljnjeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću".

Pevačicin PR je jutros obavestio hrvatske medije da je Brena zadobila teške povrede, da su joj slomljene obe ruke i trenutno se nalazi na operaciji u specijalnoj bolnici u Lovranu.

- Dužnost mi je da vas obavestim kako je Lepa Brena jutros doživela nesreću. Krećući za Makarsku, Brena se teško povredila. Povrede su teške, slomljene su joj obe ruke, a Brena je hitno hospitalizovana i u toku je operacija u specijalnoj bolnici u Lovranu, rekao je Brenin portparol Vedran Strukar za hrvatske medije.


On je takođe obavestio sve obožavaoce da su do daljnjeg otkazane sve zakazane aktivnosti pevačice, a kasnije tokom dana javnosti će se obratiti i šef hirurgije bolnice u Lovranu s više informacija o zdravstvenom stanju Lepe Brene.

Lepa Brena je inače trebalo da nastupi večeras i sutra u makarskoj diskoteci "Petar Pan", gde su rasprodata dva koncerta.

"Nosila je četničku uniformu a sad peva u Makarskoj. Nedopustivo!"

POVEZANE VESTI

Petak 25.07.2014. 13:35
Napišite istinu ko je Breni slomijo ruke.hvala bogu kad je izvukla glavu.
Petak 25.07.2014. 15:56
bitna informacija za srpsko stanovnistvo
Subota 26.07.2014. 18:57
Фахрета на страну то шта ја мислим о твојој музици и пјесмама....али ми је јако жао шта ти се ово десило!!! Желим Ти брз опоравак и повратак твојој кући....на жалост упознала сам одлично како је бити у кревету љети непокретан.... Што прије ти оздрави !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online