Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 28.07.2014.
11:11
D. Dušanić - Vesti A

Dara Bubamara: Imam britak jezik

Radojka Adžić (38) poznatija kao Dara Bubamara poslednjih nekoliko meseci stalno je na naslovnim stranama. Svaki čas nekog proziva, svađa se i miri, iako kaže da samo odgovara na prozivke.

Nikom ne ostaje dužna: Dara Bubamara
 

- Nisam ja svađalica ni skandal-majstor! Ali, stalno se ljudi kače za mene, pa moram da im odgovorim. Britak mi je jezik, mada sam često i brzopleta, novinari malo još začine, isprovociraju me, i eto frke za tili čas. Očigledno sam zanimljiva medijima, jer dobro se prodaju novine kad sam u njima. Popularna sam, voli me publika, pa hoće i da pročita šta imam kažem - smatra Dara.

Marinu truju glupostima

- Marina Tucaković je predivna žena, napisala mi je mnoge hitove i mnogo je volim. Nas dve se čujemo i u dobrim smo odnosima. Oko Marine je u poslednje vreme neka ekipa koja je truje raznim pričama i verovatno su iskoristili trenutak što ona nije autor nekoliko mojih poslednjih hitova, pa su se nalupetali, udarili i na sujetu. Volim da eksperimentišem, pronalazim nove klince koji dobro pišu, pa sam tako pronašla saradnike iz novobeogradskih blokova, koji su talentovani, inovatorni. To je ta sveža krv, koja je u mom poslu neophodna, bez obzira što je za mene Marina broj jedan kao tekstopisac.

Da li vas je lako isprovocirati?
- Mnogo puta se nasmejem kad čujem kakve gluposti mi se serviraju, odgovorim na šaljiv način, više kroz zezanje odbrusim nekom, a onda se to naduva i digne se halabuka. Tako je bilo sa kreatorima Sašom Vidićem i Vericom Rakočevićem, ali šta oni imaju i da pričaju o meni? Rekla sam da me ostave na miru, branila sam se samo. Ali, do sad nikada jednu ružnu reč nisam imala za Cecu, Brenu, Anu Bekutu... To su dobri pevači i dobri ljudi, njima ne može da se desi da lupaju gluposti. Ja imam drugi fazon, ali ne želim da budem skandal-majstor, ali dešava mi se jer sam temperamentna, oštra, nikom ne ostajem dužna. Mene publika voli takvu kakva sam. Pa ljudima je i to neki izduvni ventil, jedan vid razbribrige u ovim teškim vremenima, treba im malo šale, komike, rekla-kazala. Kad na duhovit način opletem po pojedincima, to činim inteligentno, ali niko od njih ne ume da mi vrati istom merom. Znači da njima tako i treba zapušiti usta, kako im ne bi padalo napamet da me opet pominju u svojim pričama.


Iako ste pre nekoliko godina žestoko isprozivali Sašu Popovića nedavno ste se vratili u Grand. Kako ste izgladili nesporazume?
- Iskrena da budem, nisam ni pomišljala da ću opet biti u Grandovom jatu i još dočekana na ovaj način. Mada, možda se to moglo naslutiti, jer smo se mnogo voleli. Novosađani su nekako vezani na poseban način. Nismo se mi direktno posvađali, nego smo se razišli poslovno. Jesam u afektu svašta rekla, ali Saša mene poznaje, kao i ja njega. Nahuškali su me mnogi protiv njega, planula sam isprovocirana izgovorila i ono što ne mislim, što je odmah iskorišćeno. Ipak, dokazala sam odavno da je Dara Bubamara neko ko može i sam da uspe, bez podrške neke produkcije, emisije, televizije, novina. Dovoljno je da na svoj sajt okačim novu pesmu i ako je dobra, a obično jeste, ona nađe put do slušalaca. Saša i ja smo i pre mog povratka u Grand privatno razgovarali. E, to se nije znalo. Tako smo se dogovorili da u njegovoj emisiji premijerno izvedem novu pesmu i eto nastavili smo saradnju. Lepše je kada imaš nekog ko te podržava, nego kad si u svađi. Super mi je sad u Grandu i jedva čekam da počne jesenja sezona, promocije u novim studijima sa spektakularnom scenografijom.
 

Nikom ništa ne dugujem

Priča se da dugujete velike pare nekim saradnicima, da uskoro niko neće hteti da radi sa vama zbog nenamirenih računa?
- Joj, gluposti, pričaju kako sam bahata, bezobrazna, neodgovorna. Ja kažem sve bez uvijanja. Ne znam da se femkam i ne mogu o svima da govorim kako su divni, kad nije tako. O dugovanjima nema reči! Kome sam ja to ikad ostala išta dužna? Počev od prijatelja, preko bivših momaka, do saradnika svima sam davala kapom i šakom. Svi znaju koliko ja radim, pa i zarađujem. Na jednom nastup dobijem honorar sa kojim mogu odmah da kupim nekoliko pesama. Kako onda ja mogu nekom da dugujem? To nikada nisam radila, sve sam saradnike isplaćivala na vreme.

POVEZANE VESTI

Sreda 30.07.2014. 08:12
Čitavi elaborati...
Utorak 29.07.2014. 13:36
ne kaze se dzabe, pametniji si kad cutis, evo opet dokaz
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online