Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 28.07.2014.
13:19
Alo.rs A

Rada Manojlović ostavlja dečka

Iako Rada Manojlović i Momir Gajić svoju ljubavnu vezu već skoro dve godine održavaju na daljinu, pevačica je u poslednjih mesec dana loše raspoložena jer su njih dvoje sve ređe u kontaktu i planira da stavi tačku na odnos sa košarkaškim trenerom.

Pošto joj se dečko sve ređe javlja, Rada je rešila da ga "odjavi"
 

Kako saznajemo, Momir, i kada se javi na telefon, pravda se Radi da je na sastancima i kaže da ne može dugo da priča, pa je čak odbio i da odu na zajednički odmor, što je pevačicu dotuklo.

- Rada je u depresiji jer je nekada sve funkcionisalo kako treba, čuli su se po nekoliko puta na dan, pričali preko “Skajpa”, sve je bilo super. Non-stop su bili zajedno kada je pevačica bila na turneji u Americi i kada se vratila bila je veoma tužna jer joj je bilo lepo s njim. U poslednjih mesec dana ne čuju se više redovno, prođu čak i dva dana da joj se Momir ne javi, a kada ga nazove, on je na sastancima, pravda se da ne može dugo da razgovara - ispričala je za “Alo!” pevačicina prijateljica i dodala da je kap koja je prelila čašu i navela Radu da razmišlja o raskidu bila to što je Gajić odbio da idu na zajednički odmor.

- Bio je dogovor da Rada uzme deset dana odmora i da zajedno odu na le

tovanje, ali joj je on pre nekoliko dana saopštio da ide sa drugaricama jer on ne može zbog obaveza. To je bila kap koja je prelila čašu. Ozbiljno razmišlja o tome da stavi tačku na tu vezu. Baš tada, kada joj je saopštio da neće ići zajedno na odmor, ona mi je rekla: “Kada ga zovem, on je stalno na sastancima, ne može da nađe vremena da dođe u Srbiju. Čak ni na odmor ne idemo zajedno. Ne mogu više, nemam strpljenja, raskinuću.” Mnogo se Rada trudi oko Momira, ali on to ne uzvraća ni na koji način - kaže Radina bliska prijateljica.

U želji da proverimo ove informacije, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Radmilom, ali nam se do zaključenja broja nije javila.


Podsećanja radi, Rada i Momir su svoju ljubavnu vezu krili više od godinu dana, dok je ona još uvek bila u ljubavi sa Milanom Stankovićem. Nakon raskida sa pevačem, mediji su spekulisali da se Manojlovićeva viđa sa Gajićem, a kasnije su njih dvoje i potvrdili da su uplovili u ljubavnu romansu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 28.07.2014. 17:18
Значи мала је опет на...тендеру...?!
Ponedeljak 28.07.2014. 13:38
Istekao joj ugovor sa sponzorom,sada trazi novog.Vec ima nekoliko koji su se kandidovali,samo ona da odluci koji joj nudi bolje uslove.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online