Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Sreda 13.08.2014.
18:55
Alo A

JK nabrojala razloge zbog kojih je uzor mladima

"Da li ste ikada za neku drugu pevačicu ili javnu ličnost čuli da se borila životom za ljudska prava i najebavala zbog toga? Niste. I nećete jer su uglavnom ili glupe/glupi k'o kurac, ili ih zabole za ljudska prava, ili se plaše da će to nekako naškoditi njihovoj karijeri(i prihodima)", napisala je Jelena Karleuša na društvenim mrežama. Potom je dala čitav spisak razloga zbog čega je baš ona uzor i idol mladima.

"ZAŠTO JA. ZAŠTO?!? A KO DRUGI?"

Pevačica Jelena Karleuša obratila se javnosti putem društvenih mreža objasnila zašto "u Srbiji i na ovim našim prostorima, ne postoji osoba sa više kvalifikacija za radno mesto zvano UZOR". Prenosimo vam njenu objavu u celosti:

"Kada su mladi u Srbiji u sveopštoj anketi izabrali Novaka Đokovića i mene za IDOLE I UZORE današnjice, svako je imao neki svoj stav na tu temu. ZAŠTO JA. ZAŠTO?!? A KO DRUGI?


-Da li ste ikada za neku drugu pevačicu ili javnu ličnost čuli da se borila životom za ljudska prava i najebavala zbog toga? Niste. I nećete jer su uglavnom ili glupe/glupi k'o kurac, ili ih zabole za ljudska prava, ili se plaše da će to nekako naškoditi njihovoj karijeri(i prihodima)


-Da li ste ikada za neku drugu pevačicu ili javnu ličnost čuli da se zalaže za prava manjina, prava žena, prava LGBT populacije? Niste. I nećete. Objasnila sam zašto u prvom odgovoru.


-Da li ste ikada čuli da je neka druga pevačica ili javna ličnost osudila ratne zločine ili zločince na ovim prostorima? Ili pomenula i osudila Srebrenicu ili "Oluju" ili nešto slično? Niste. I nećete. Treba za to imati petlju a vala i obraz.


-Da li ste ikada neku drugu pevačicu videli u svim Dnevnicima i svim političkim emisijama, kako vatreno govori o pravima ljudi? Toliko vatreno da joj prete smrću i stavljaju na spiskove za odstrel?!?


-Da li ste ikada neku drugu pevačicu ili javnu ličnost čuli da poziva na mir, ljubav i toleranciju međju narodima na ovim prostorima i to čini u kontinuitetu bez obzira gde se nalazi? Jeste kurac.


-Da li je neka druga prva kad treba da se nose dzakovi humanitarne pomoći, ili dzakovi sa peskom protiv poplava?! Ne bih rekla.

I zato što ima stila

-Da li ste čuli da se o nekoj drugoj pevačici piše u superlativu u svetskim medijima? Da li neku drugu sa ovih prostora, po kvalitetu i originalnosti stranci stavljaju ispred najvećih planetarnih zvezda? Nešto se ne sećam.


-Da li ste čuli za neku koja je pravila bolje i kvalitetnije koncerte na ovim prostorima, koje po produkciji mogu da se stave rame uz rame sa koncertima najbogatijih svetskih produkcija? Kvalitet nije jednako masa. Naprotiv.

-Da li ste čuli za neku sa boljom i kvalitetnijom muzičkom i video produkcijom? Jeste kurac. Ovde vladaju petparački spotići i bedni aranžmančići netalentovanih štanc majstora, tako da i kad prdnem, to ima veću umetničku vrednost.


-Da li ste čuli za neku koja je pisala bolje i čitanije (nagradjivanije) kolumne koje su imale društveno odgovorne teme?


-Da li ste čuli za neku sa boljim stilom i ukusom?


-Da li ste čuli za neku sa većim srcem, većom petljom, boljim dupetom(hahaha) i čistijim obrazom?!


-Da li ste čuli za neku sa većim IQ-om?! Jebi ga, muškarci se hvale centimetrima, ja IQ-om! Ipak sam ja izgovorila legendarnu rečenicu MOJ MOZAK JE MOJ POLNI ORGAN(majmuni su ukapirali sta sam htela reci desetak godina posle, a neki jos uvek udaraju bananom o glavu)


-Da li ste čuli za većeg borca a da je žensko i majka dvoje dece? Da li postoji još jedna koju toliko napadaju, zabranjuju, vredjaju a da tako ponosno stoji sa visoko podignutim srednjim prstom?!


-Da li postoji neka druga sa takvom armijom fanova, sa hiljadama i hiljadama onih koji tetoviraju njeno ime, reci pesama, lik...?


- O MENI GOVORE MOJA DELA. I TO NE KRIVIČNA (time se diče oni drugi, oni pogrešni uzori Srbije)


Zato u Srbiji i na ovim našim prostorima, ne postoji osoba sa više kvalifikacija za radno mesto zvano UZOR. Ne voli me bagra, ne vole me skotovi jer im rečima i ISTINOM pogađam direktno u oko! Voli me pošten i dobar narod. A to je meni NAJVEĆA NAGRADA za sve! Hvala.
JK"

POVEZANE VESTI

Sreda 13.08.2014. 19:00
VEĆE "ESTRADNE" BUDALE SRBIJA NEMA .
Sreda 13.08.2014. 20:02
A u cemu jadnice JK da se ponose deca na tebe,zbog toga sto si menjala krimose i oni se na tebi menjali,zbog toga sto podrzavas nastranosti,sto sem golotinje nemas sta da pokazes da bih bila zastupljena u javnosti,jer zato sto zavidis kolegama i sto neznas da pevas a znas da se svadjas i vredjas jer imas pticiji mozak,zato sto bolesno mrzis kolege a narocito nam dosadi sa Cecom koja kakva da je makar za tebe ima karijeru i pesme iza sebe u odnosu na tvoju ljubomoru bolesnu sizofreniju.Pa takvi bez krivicnih dela politicari i biznismeni lopovi nas i doveli dovde.Draza mi je ona mucenica na stajgi od tebe JK koja to radis perfidno i muzes onu papucicu Duska,jednom recju drolja djon obraz.
Sreda 13.08.2014. 20:13
Jadna ona decica sa takvom majkom.Kada podrzavas JK sve nastranosti,pa sto si radjala,sto nisi nasla zenu svog zivota i rodila,nego je sve to farsa da imas podrsku bolesnika izopacenih LGBT i pojedinih organizacija bolesnih,jednostavno tebi samo takva publika treba,normalna publika retko ili nikako.Vucarala se sa lokalnim krimosima,snimali je Karici,porno diva u proslosti bila,i ona sada da bude uzor,zemljo otvori se sta lupa ova krestalica sizo.Te price eventualno mogu da prodju u Lazi Lazarevic,pa i tamo ne.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online