Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 19.08.2014.
09:15
V. Tasić - Vesti A

"Silikoni od žena prave ženturače"

Pevačica Vesna Vukelić Vendi se preporodila kad je iz svojih bujnih grudi izvadila silikonske implantate. Više je ne bole leđa, može da trči koliko hoće, vratila joj se davno poljuljana ravnoteža. Još je rovita posle nedavne operacije, ali je prezadovoljna i presrećna. Sad proziva koleginice koje ponosno šetaju svoja silikonska poprsja i poziva ih da se prizovu pameti, kao ona, i izbace plastiku iz sebe.

Oseća se preporođeno: Vesna Vukelić Vendi
 

- Ljudi mi kažu da blistam kao da sam na licu imala neku korekciju. Ništa nisam korigovala, ali sam zablistala jer sam bukvalno zbacila problem sa leđa. Osećam se sjajno, oslobođeno i preporođeno. Mnogi me pitaju zašto sam silikone uopšte i stavljala. Stavljanje silikona je bilo nešto najbesmislenije što sam u životu uradila! Trebalo je da se slikam za jedan muški časopis, silikoni su bili u modi i, eto, napravila sam glupost. Godinama sam trpela besmisleno i bespotrebno taj užas. Strašno je imati plastiku u telu!
 

Mlohave grudi, čvrsta zadnjica

Niste poželeli silikone u zadnjem delu tela?
- Daleko bilo! Uz silikone u zadnjici, ne može se mesecima sedeti! Sa njima se ne može ni trčati, sem ako se zadnjica ne pridržava rukama. Nedavno sam srela jednu pevačicu koja je to uradila. Jedva hoda, ne može da poskoči, mnogo toga ne može. Ima pozadinu zanosnu kao Serena Vilijams, a ruke su joj mlohave, sačuvaj bože. Kao da je baba ugradila loptu medicinku u zadnjicu! Ne zna čovek da li da se smeje ili da plače kad je vidi!

Zašto se onda ranije niste oslobodili silikona?
- Vrlo brzo sam se pokajala. Ali, već je bilo gotovo, a meni je bilo žao da se oslobodim nečega što sam papreno platila! Mislila sam da je šteta da ih odmah vadim, pa hajde da ih još malo iznosim! Smešno, to je kao da mi je bilo žao da bacim neiznošene a mnogo plaćene cipele. Kao, nosiću ih još koju godinu! I eto, malo-pomalo, prođe više od decenije. Silikoni stvaraju ružnu figuru, ženu čine smešno nabudženom i neprirodnom. Silikoni od žena prave ženturače! Nismo mi džabe rođeni onakvi kakvi smo. Sve ima svoj smisao.


x Ne plašite se da ćete se muškarcima manje sviđati u novom izdanju?
- Ma kakvi! Ionako su me zbog silikona jurili samo ludaci, primitivci i manijaci.

Isti doktor vam je i stavljao i uklanjao silikone?
- Isti! Kad sam ih stavljala, nije pokušavao da me odgovori. Znao je dobro da nema šanse jer kad ja nešto zacrtam, to je kraj priče. Ali, kad sam nedavno otišla kod njega i rekla mu da hoću da ih uklonim, bio je oduševljen. Za poslednje dve godine, ja sam mu jedina pacijentkinja kojoj je vadio silikone, a ugradio ih je ko zna koliko za to vreme.


Šta biste rekli svojoj ćerki kada bi poželela silikone u grudima?
- Isto što i svima ostalima: Nikako! To ničemu ne služi, samo zagorčava život. To posebno važi za pevačice koje se povinuju zakonima estrade. Neke su se, zahvaljujući bujnom, plastičnom poprsju, do besvesti pojavljivale po medijima. Ali, nisu ostavile nikakvog traga. Niko nije citirao njihove izjave, sem ako ne lupe neku glupost, pa im se svi smeju, uz zgražavanje. Ne čine silikonske grudi ličnost. Daj nešto što niko do sada nije video, čuo, rekao. Daj malo originalnosti, mašte, dosta je bilo samo plastike!

POVEZANE VESTI

Utorak 19.08.2014. 16:58
Ову жену или воле или мрзе....средине нема !!! Јесте да припада оном најнижем слоју кафанских крекетала ( има маса снимака на you tube ) али ме пар пута одушевила у неким риалити програмима када је одржала "предавање" појединим набеђеним тзв ВИП личностима и спустила их са облака тамо гдје им је мјесто....... А са силиконима, па сама је признала ....ВИДЈЕЛА ЖАБА КОЊЕ ДА ПОТКИВАЈУ ПА И ОНА ДИГЛА НОГУ ДА ЈЕ ПОТКУЈУ....!!!
Utorak 19.08.2014. 11:52
"- ... Ionako su me zbog silikona jurili samo ludaci, primitivci i manijaci." A glupače pokušavaju nešto (sa silikonskim sisama i guzovima) kod pomenutih, jer kod pametnih nemaju nikakvih izgleda ni sa takvim sisama i guzovima, ni bez takvih sisa i guzova; pa daj bar negde - nešto: "Ako ne ide kod pametnih, daj kod idiota, primitivaca i manijaka." www.flyingjoymaker.com P. S. "Ko prizna - pola mu sa prašta." i "Bolje ikad nego nikad." (njeno priznanje po ovoj temi)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online