Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 23.08.2014.
12:05
V. Tasić - Vesti A

"Drugi put stajem na ludi kamen"

Slađana Delibašić ne zna gde će pre i šta će pre. Uživa u organizaciji svog drugog venčanja i uopšte je ne zanima šta ko misli o tome što se udaje za momka koji je deceniju i po mlađi od nje. Sledeće nedelje, 28. avgusta, Slađana i njen izabranik Milan, pripadnik srpske Žandarmerije, venčaće se u crkvi Ružica na Kalemegdanu. Građansko venčanje će biti obavljeno u opštini Voždovac, u prisustvu kumova, bez gostiju.

Venčanje u crkvi Ružica: Slađana Delibašić

- On je sve ono što sam oduvek želela. Zaljubili smo se jedno u drugo na sportskoj osnovi! Moj budući muž izgleda fantastično. Kad sam ga prvi put videla, ostala sam bez daha. Upoznao nas je zajednički prijatelj, na sportskom treningu. Kad sam čula da se bavi ekstremnim sportovima, da roni, skače sa padobranom i svašta još, ostala sam bez teksta. Takvog čoveka sam tražila i čekala od kada znam za sebe. Ne smeta mi što je mlađi jer je izuzetno zreo - kaže poznata denserka.


Bivša supruga Đoleta Đoganija dodaje da je bivšeg supruga obavestila da se udaje tek kada su pripreme za venčanje privedene kraju. Bio je šokiran, ali joj
je poželeo sve najlepše. Došao bi rado i na venčanje, ali ne može, jer ima zakazan nastup. Trenutno, Slađa bira venčanicu. Želi da bude u beloj ili bež
boji i da istakne njeno vitko, zgodno telo koje, kaže, ne treba sakrivati. Priznaje da je uzbuđenija mnogo više nego kada se prvi put udavala.


- Bila sam klinka, nisam ni bila svesna šta je brak. Sada je sve drugačije. Mnogo sam zrelija, mnogo toga u životu sam prošla i uradila, odlično znam šta
hoću i šta mi treba. Presrećna sam što ću ispuniti svoju veliku želju, godinama sam maštala da se udam u crkvi Ružica na Kalemegdanu.


Inače, odluka o venčanju je pala još pre mesec dana. Ali, Slađana nije želela da priča da se udaje dok sve ne zakaže. Tek kada je zakazala i crkveno i građansko venčanje, kao i svadbeno veselje u jednom zemunskom restoranu, odlučila je da svoju sreću podeli sa svima.

POVEZANE VESTI

Subota 23.08.2014. 21:36
"....Moj budući muž izgleda fantastično. Kad sam ga prvi put videla, ostala sam bez daha...... Kad sam čula da se bavi ekstremnim sportovima, da roni, skače sa padobranom i svašta još, ostala sam bez teksta...." Кад сам ово све прочитала....ОСТАЛА САМ БЕЗ КОМЕНТАРА
Subota 23.08.2014. 12:50
Слаџо, Слаџо, млаџе слаџе.
Subota 23.08.2014. 15:37
Sta da ti se Kaze,Zar nemas pametnijeg posla ,NIKAD PO DRUGI PUT NECE BITI ONO STO SI ZELELA ,NI TEBI NI NJEMU ,Ali svejedno Mnogo Srece.Iz iskustva.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online