Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 25.08.2014.
09:52
V. Tasić - Vesti A

Muzička čestitka Novaku Đokoviću

Novica Zdravković nestrpljivo čeka da uđe u studio i snimi pesmu posvećenu Novaku i Jeleni Đoković. Demo snimak se pojavio na Jutjubu još pre dvadesetak dana i već je postao hit! Doduše, neki mu se podsmevaju, smatrajući ga mnogo naivnim, a mnogi su oduševljeni.

Nema uspeha bez podrške moćnih ljudi: Novica Zdravković
 

- Mnogo sam zakasnio, ali šta da radim. Tu pesmu sam smislio kad sam čuo da se Novak ženi, on mi je bio inspiracija. Nisam ni hteo da to bude neka pesma, što bi se reklo, za masovnu upotrebu, već sam želeo najboljem teniseru sveta da napravim čestitku za venčanje. Kad je video da ja to neću uskoro završiti, moj šurak je demo-snimak okačio na Jutjub. Nisam ni sanjao da će biti toliko slušana! - kaže Novica Zdravković.


Zašto je sada dorađujete?
- Pa moram, to nije završeno. Nisam pesmu ni otpevao kako treba. Otpevao sam je u sobi, uz klavijaturu. Dozvolio sam šuraku da to okači, tek onako, informativno. Požurio sam, a debelo zakasnio. Čekam da Nino Ademović završi velike i ozbiljne muzičke poslove koje radi u Rusiji, pa da okončamo ono što smo počeli. Cela priča je mnogo slatka, ima divnu, emotivnu poruku. Voleo bih da ona ohrabri mlade devojke i momke da se udaju i žene, da rađaju decu jer je porodica jedina svetla tačka u ovom ludom vremenu.


Da li vam se možda Novak javio, da vam se zahvali što ste mu javno poslali muzičku čestitku?
- Šta ima da se zahvaljuje? I ako je čestitku čuo, sigurno nije imao vremena jer je već bio otišao za Ameriku. Nikad ga nisam sreo, ali se nadam da ćemo se jednog dana upoznati. Bilo bi mi mnogo drago da mu se moja čestitka svidi. A omladina treba da se ugleda na Novaka, koji je naše sunce, naša jedina svetla tačka, a ne na kojekakve krimose i problematične tipove.

Kad već spomenuste kriminalce, koliko su estrada i kriminalci povezani?
- Mnogo. Bez podrške moćnih ljudi, političara ili kriminalaca, danas je mnogo teško uspeti. Uvek su estrada i kriminalci bili povezani, ali danas to nije kao nekada.


U čemu je razlika?
- Nekada su se kriminalci i pevači poznavali iz kafana, ali na poslovnom planu među njima nije bilo ničega. Svako je gledao svoja posla, radio ono što radi, a muzika je bila za uživanje. A onda su se stvari mnogo promenile raspadom Jugoslavije. Iz tog haosa, mnogi krimosi su izašli sa velikom lovom. Mnogi sitni ili krupni kriminalci su postali dobrostojeći takozvani biznismeni koji su preuzeli razne poslove. Neki su počeli da se bave i estradom. To je trend koji je stigao sa Zapada.


Priča se da su mnoge zvezde i zvezdice stvorili upravo oni?
- Može im se, ko ima novac - taj diktira. Danas je normalno da kriminalci podržavaju pevače. Ne može se na estradi bez podrške moćnih ljudi. Sve je samo goli interes. Upravo zato podržavam Noleta, koji je veliki čovek i sve je postigao svojim radom i trudom, koji je sušta suprotnost ovome o čemu pričamo. Mnogi su otišli iz ove zemlje, mnogi su je se odrekli, mnoge smo sami oterali. A on je ostao naš i predstavlja nas u celom svetu na najbolji mogući način.

Nije lako slobodnim strelcima

Kako se snalazite na estradi?
- Kao i svi, onako kako znam. Ni ne pratim šta se na estradi dešava. Nema šta tu da se prati. Postoji samo jedna ozbiljna muzička kuća, u kojoj se ozbiljno radi, to je Grand Saše Popovića. Ono što oni plasiraju, to se sluša jer ništa drugo ni ne postoji. Mi koji nismo u tom timu smo slobodni strelci koji preživaljavaju nekim čudom. Nemam razloga ni da se hvalim, ni da se žalim.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online