Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 06.09.2014.
09:38
V. Tasić - Vesti A

Ni Ceci nije lako s decom

Bez obzira na to koliko su popularni i koliko novca imaju, i javne ličnosti često imaju probleme sa svojom decom koja su zbog popularnih roditelja pod lupom javnosti više nego što bi to trebalo.

Nataša ne bi volela da Hana bude nestašna u pubertetu kao što je ona bila
 

Nedavno su Natašu Bekvalac novinari upitali da li se pribojava perioda kada će njena, sada osmogodišnja ćerkica Hana, ući u pubertet.


- Ne bih volela da moja ćerka prolazi kroz sve faze kao ja - bila je iskrena Nataša. A i sama zna kakva je bila u pubertetu, pa ne čudi što se pribojava ćerkinog odrastanja.


Nataša je kao buntovna tinejdžerka i maloletna devojka pobegla od kuće zbog ljubavi. Njen otac Dragoljub Bekvalac pronašao ju je u Podgorici, u kući tadašnjeg dečka Lole Lakovića i vratio nazad u Novi Sad. Ubrzo je usledila romansa sa duplo starijim Miodragom Kostićem, koji je svega sedam godina mlađi od Natašinog oca, a ova burna romansa potrajala je četiri godine. Usledila je udaja za Danila Ikodinovića. Brak nije potrajao i pevačica je nastavila sa burnim ljubavnim životom.

Cecina deca ne miruju ni u životu ni na društvenim mrežama
 

Ni Ceci Ražnatović nije lako. Njen maloletni sin Veljko bio je umešan u tuču, a i bez toga stalno je na meti medija, uprkos apelima pevačice da joj decu ostave na miru.


- Ja nisam roditelj koji kažnjava decu, jer je to često kontraproduktivno. Trudim se da ih razgovorom uputim na pravi put - rekla je Ceca i pohvalila se da se njen sin priprema za upis i studije psihologije.

Ovog leta Ceca je imala glavobolje i zbog 16-godišnje Anastasije, koja je po liku i stasu slika i prilika svoje majke. Ona na društvene mreže stalno postavlja slike sa dečkom Konstadinom Terzićem, a pre mesec dana okačila je selfi na kojoj mladi par leži u krevetu pokriven samo čaršavom! Mediji su jedva dočekali i fotke objavili, a šta je na sve rekla mama Ceca nije poznato.

Anastazijin selfi iz čaršafa
 

Uprkos svim njenim apelima glad medija za njenom decom ne jenjava, a i oni daju materijala po društvenim mrežama, pa joj sa dvoje tinejdžera u kući sigurno nije lako. Oni sa malo boljim pamćenjem setiće se da je Ceca pevačku karijeru započela sa samo 14 godina i da je kao svojeglava klinka prilično zadavala glavobolje svojim roditeljima.
 

Brena sa sinovima i mužem u bolnici posle nesreće u Hrvatskoj

Lepa Brena ima sinove. I dok je stariji Stefan uvek bio mirno i povučeno dete koje se držalo podalje od bliceva fotoreportera, mlađi Viktor je potpuno druga priča.


- Viktor je energično i temperamentno dete koje je te osobine nasledio od Bobe i mene. Ima neku ludačku energiju i upornost, uopšte ne znam kako ću preživeti njegov pubertet - rekla je svojevremeno Brena, koja kao i svaka mama voli da zna koga joj sinovi dovode u kuću.


Za razliku od njih, Zdravko Čolić svoje ćerke drži podalje od javnosti. Ne želi da ih eksponira za njihovo dobro, ali i priznaje da je slab na ćerke kojima ništa ne može da odbije, pa sve uzde u kući drži njegova supruga Aleksandra, koja ume da bude stroga, što devojčicama često nije po volji. Bili poznati ili ne, tek roditeljima s decom u današnje vreme nije lako.

Besan Topalko

Topalko sa lepom i zgonom ćerkom

Milan Topalović Topalko jedno vreme nije mogao da otera fotografe od svoje lepe ćerke Helene, posebno dok se zabavljala sa Jocom Stefanovićem. Fotografi su ih pratili u stopu, slikali ih, a te slike po novinama smetale su Topalku.


- Iskreno, pobesnim kada vidim svoju ćerku u novinama. Nije lepo da pišu o njoj, jer je dete i ne vidim zašto bi ikog zanimalo šta se dešava u njenom životu - priznao je Topalko. Ali, na njegovu sreću Helena i Joca su raskinuli, pa je i interesovanje medija za pevačevu ćerku splaslo.

POVEZANE VESTI

Nedelja 07.09.2014. 09:05
Sve su to deca, koja se ne ponašaju kao deca...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online