Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 27.09.2014.
11:34
V. Tasić - Vesti A

Otimanje za Ćazima

Bliske veze srpske estrade i žestokih momaka nikada nisu bile tajna. U jednom od intervjua Lepa Lukuć je otkrila da su je svojevremeno Ljuba Zemunac i Ćenta gotovo "oteli" i odveli da peva na svadbi njihovog prijatelja. Tokom '90-ih godina nije bilo pevačice od Cece Ražnatović do drugih manje popularnih estradnih dama koje se nisu udavale ili bar imale momke među ljudima koji su se bavili sumnjivim poslovima.

Znaju se već godinama: Ćazim Osmani i Radiša Trajković
 

A, onda su došle promene i žestoki momci su postali kontroverzni biznismeni, ali njihova naklonost ka estradi, a posebno ka pevačicama nije nestala.

Goga ništa ne krije


Iznenađenje za mnoge bio je dolazak smerne Viki Miljković, dok Šaban Šaulić ne krije da je dobar sa Ćazimom. Naravno, bila je i Goga Sekulić, koju godinama prati glas da voli druženje sa kontroverznim biznismenima. Kada se pre neku godinu saznalo ko je i čime se bavi Darko Šarić, ispostavilo se da su mnogi pevači pevali na njegovim slavljima. I dok je većina tvrdila da su samo radi svoj posao, Goga je javno rekla da su prijatelji.


- Dugo ih poznajem, s mlađim Duškom sam dobra drugarica, a i sa starijim Darkom sam u dobrim odnosima. Uvek sam im bila prijatelj - rekla je tada Goga.

Posle Darka Šarića, koji je nekada uživao veliki ugled među pevačima a sada sedi u zatvoru, poslednje dve-tri godine posebno popularan postao je Ćazim Osmani poznatiji kao Feliks. Iako se o njegovoj prošlosti svašta priča, to nije smetalo Nataši Bekvalac da s njim luduje po diskotekama ili se odmara na njegovoj jahti, dok je Ana Nikolić zbog njega dobila žestoke batine prošle godine u Petrovcu na moru od njegove tadašnje zvanične devojke Mande. U njegovom društvu ovog leta uživala je pak Sandra Obradović, ali je ljubav potrajala svega mesec dana.


Ali, nisu samo pevačice slabe na Ćazima oko koga se guraju i otimaju i ostali. Poslednjih nekoliko meseci Osmani je rado viđen gost na svim značajnijim estradnim događajima od proslave otvaranja Grand televizije do privatnog rođendanskog slavlja Šabana Šaulića. Ali, sve to nije ništa u odnosu na ono što se dešavalo pre nekoliko dana u njegovom hotelu u Poreču. Iako je u pitanju bila rođendanska proslava žene jednog hrvatskog tajkuna, glavna zvezda bio je Ćazim. Ne samo što se pola estrade sjatilo na slavlju, već su se pevači gurali ko će da sedne za sto sa Osmanijem. I ne samo to, pevači su se bukvalno otimali za mikrofon da i oni nešto otpevaju, iako je jedino Boban Rajović bio pozvan da peva i za to dobio honorar.


- Ne može svako da sedi sa  Ćazimom za stolom, ali se mnogi muvaju oko njega i rado bi da budu deo njegovog društva. Svi bi da budu dobri sa njim! Ja čoveka znam već sto godina. Zemljaci smo, obojica smo sa Kosova i naše prijateljstvo nije - od juče. Sretali smo se u Hamburgu, Londonu, Beču, Beogradu, svuda po Evropi. I svaki put me pita treba li mi nešto za familiju. Svuda me je dočekivao kao rod rođeni, stvarno je veliki domaćin i šarmer - kaže Radiša Trajković Đani, koji nema potrebe da se gura oko Ćazimovog stola, jer za taj sto može da sedne kad hoće.


- Znam da se mnogi grabe da budu u njegovom društvu i da mu se ulaguju na sve moguće načine. Nije tajna da je mnogo poltrona na estradi i da čine sve da se dodvore onima za koje misle da imaju novca. Ja sam Ćazima sreo jednom na jednom doručku u Beču. Normalan dasa koji se ničim ne razmeće, mada sam čuo da je strašno bogat - kaže Acko Nezirović.

POVEZANE VESTI

Subota 27.09.2014. 12:46
dane poverujes sve se vrti oko siptara
Subota 27.09.2014. 21:00
Више од пола те и такве тзв естраде похапсити и у бувару заједно са овим шиптаром !!!
Subota 27.09.2014. 11:36
hehehe --ko to vaspita ovu djecu --Obrenovici nisu sigurno !!?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online