Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 29.09.2014.
12:57
tracara.com A

JK: Arkan je lopov i ubica! Jeb**a bih mu mater!

U intervjuu za Tracara.com Jelena Karleuša je mnogo toga otkrila, pa i to da li bi, da može da vrati vreme, ponovo ušla u sukob sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Na pitanje da li bi se ponovo suprotstavila Arkanu kao tinejdžerka od 19 godina ili bi prećutala i držala se po strani, JK je ovako odgovorila:

Bez dlake na jeziku i o koleginicama i o Ivanoviću...
 

- Kada bih mogla da vratim vreme, jebala bih mu mater. Ali, bila sam mlada i neiskusna. Vodilo me je čisto hrabro srce i zdrav razum, iako sam imala 19 godina i za njega sam bila dete koje je krvnički napao! Znate, džukele od 50 godina koje tako napadnu devojke od 19, pokazuju ko su. Obični ološ. Ali, kad je reč o tom lopovu i ubici, ništa nije čudilo. Niko tad nije smeo da me zaštiti sem pokojnog Minimaksa koji je od tog smrada zbog toga dobio šamar. Predamnom u Sava Centru. Tim pre mi je krivo kada čujem šta Minimaksov sin izjavljuje… Debil brani Cecu. Šta ćeš…nije svestan.

"Obukla sam Radojku za jedan spot"

Karleuša je pričala i o njenom sukobu sa pevačicom Darom Bubamarom, odnosno Radojkom, kako je ona zove. A mediji nikako da saznaju razlog njihovog sukoba, s obzirom da su bile bliske prijateljice.

- Kako to mislite JA JE ZOVEM RADOJKA?! Tako su je nazvali otac i majka. Ona mi nikad nije bila bliska, videle smo se dva puta u životu. Jednom mi je Darko Kostić tražio stvari, da bi joj uradio stajling za neki spot, ja sam dala i sve je bilo ok dok se posle za to nije saznalo. Od tog momenta, umesto hvala, od nje sam dobila godine najstrašnijih uvreda. Sujeta je čudo. Stvari mi naravno ni ona ni Kostić nikad nisu vratili. Ona je od mene popila tužbe i to je to. To je davno završena priča, a ja joj ime pomenem kad mi je do zajebancije, objašnjava JK..

"Ivanovića bih masakrirala (verbalno) u TV duelu"

Ivan Ivanović je pre nekoliko meseci izjavio da će Karleuša biti poslednji gost njegove emisije. Da li bi pristala na ovaj TV okršaj i pod kojim uslovima?

- Pa naravno! Ali, moj uslov je da ide uzivo! Da se ne snima! Da ne može da čita sa idiota! Da ne može da izmontira… Želim da ga javno, pred kamerama, figurativno rečeno – masakriram, jer meni radi mozak kao desetorici onih koji mu pišu pitanja i odgovore! Moram da ga zamolim da mi ponovi u lice sve što je godinama o meni govorio… Želim da mu kažem ‘ajde sad, pičko, da čujem šta si ono rekao. Zar to ne bi bilo sjajno!? Uhhh, baš bih volela! Inače, zajednička crta svih tih koji me pljuju je da ne smeju to da ponove meni u lice, pa mucaju kao Seka u skrivenoj kameri. Tako je to kada se nađu lice u lice sa svojim idolom, ističe JK.

Rat između Pinka i Prve: "Ne biram nikoga"

 

Koju stranu bira JK u ratu između Pinka i Prve?

- Ja sam tim JELENE KARLEUŠE. Neka se Pink i Prva otimaju o zvezde. Ne obrnuto. Malo su mi tužni pevači koji se poltronski utrpavaju i nude. Ali, oni moraju. Zato ih i Pink i taj Grand tretiraju kao stoku, bez postovanja, kao robove i potrosnu robu. Jer zašto bi ih postovali kada ne poštuju sebe same? Meni se blago rečeno jebe i za TV i za novine. Moje društvene mreže su ionako dominantnije od svega toga. Ja trebam medijima. Ne obrnuto. Bez mene, domaći šoubiz je jedna velika jeftina smorčina, skromna je (ili realna) Karleuša.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 29.09.2014. 23:44
А зашто диву нико није питао да може да врати вријеме уназад да ли би се као и онда вуцарала са жестоким момцима типа....Зорана Давидовића Ћанде?! Да ли ће ћеркама кад тад причати о том периоду свог живота кад замало није постала....мафијашка млада?!
Ponedeljak 29.09.2014. 23:52
Дива је у интервјуу показала завидан ниво НЕкултуре и веома богат уличарски начин изражавања! Али...ок, то веома много говори о њој самој ко је и каква је.... Сви ми знамо ко је био Аркан.....човјек је мртав безмало 1.5 деценију и ово њено псовање мртве особе је по мени нехришћански, неваспитано и у најмању руку више него одвратно!!! Кад је ЈК у питању културу од ње и не очекујем, јер је она од ње удаљена свјетлосним годинама....!!!
Ponedeljak 29.09.2014. 15:56
Зар парада педера и транвестита није прошла, зашто их и данас форсирате?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online