Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 29.10.2014.
08:10
V. Tasić - Vesti A

"Sale i Željko će opet sarađivati"

Suzana Jovanović i Saša Popović (60) nedavno su proveli nekoliko dana u Beču. Daleko od estradno-muzičke vreve i kamera, uživali su u druženju sa prijateljima, šopingu, šetnjama, a odmor im je bio preko potreban.

Duboko sam ubeđena i mogu da tvrdim da će Željko Mitrović i moj Sale ponovo sarađivati: Suzana Jovanović
 

- Da ne odemo tako negde na dva-tri dana da se izluftiramo, Sale bi načisto puk'o. Ti naši mali izleti nam dobro dođu da on zaboravi na snimanja, posao, probleme... Čim se čovek malo izmakne i čuje neke druge priče, vidi neke druge ljude bolje se oseća, lakše mu je. Često se pitam kako moj Sale uopšte sve ovo izdržava i stalno ga nagovaram da smanjiš posao, ali on umesto toga samo radi još više. Nadmašio je sam sebe, ali ne ume da stane. To što on radi sam posao je za 100 ljudi! Pokušavam da ga zaustavim, da ga ubedim da uspori tempo, ali ne vredi - iskrena je Suzana Jovanović.

Ne bih izdala muža

Baš zato što ste žena Saše Popovića, možda biste bolje prošli kao pevačica u nekoj drugoj izdavačkoj kući?
- Mnogi kažu da bih bolje prošla, ali čak i da je tako, mnogo bih izgubila na drugoj strani. Nikako neću da trgujem sa tim stvarima, sigurna sam, samuverena i odlično znam šta hoću od života. A još bolje znam šta neću, a to je da pravim razne kalkulacije i računice. Igram na sigurno. Nikada ne bih izdala muža i svoju matičnu kuću. Ne postoji cena za to - kaže Suzana.

Koliko porodica trpi zbog toga?
- Što se tiče porodice, ja sam motor, pokretač i Saši i deci, zato ne daj bože da meni nešto zafali! Saleta pokreću borba i adrenalin. On je vizionar, ali često pretera, pa i kod njega dođe do kolapsa, ali on se podigne kao Feniks iz pepela. Kad čovek upadne u mašinu, nema tu mnogo biranja, prosto moraš da guraš napred. Niko te ne tera, ali ne možeš da izađeš iz kola u koje si sam ušao.


Željko Mitrović javno priča da je srećan što se otarasio Granda, a Saša ćuti. Kako izdržava da ne uzvrati Mitroviću?
- Ni Sale, ni ja nikada nigde nismo zatvorili vrata zadnjicom! Ovaj posao pruža milijardu mogućnosti. Nikad čovek ne zna na koji put će ga život navesti i s kim će se na tom putu sresti. Zato nikada ni za koga nisam rekla ništa ružno. A svako mora da živi sa svojom savešću, sa onim što kaže ili uradi. Mi smo Pinku donosili visoke rejtinge, lepo smo sarađivali i bez obzira na to ko šta pričao, Sale i ja imamo samo reči hvale za tu kuću.


Da li i dalje gostujete na Pinku?
- Naravno. Zovu me u emisije i ja se rado odazivam. I Sale i ja se trudimo da budemo pozitivni. Kakvom energijom čovek zrači, takvu energiju i ljude privlači. Duboko sam ubeđena i mogu da tvrdim da će Željko Mitrović i moj Sale ponovo sarađivati! Samo je pitanje vremena. Kažem vam, sto posto. Obojica su puni energije, ideja, njih dvojica su dve najveće aždaje u ovom poslu. Najbolji su i prosto je neminovno da ponovo udruže snage!


Spremate li se za Grandov festival?
- Kao žena Saše Popovića ne mogu da se pojavim na Grandovom festivalu. Zapravo, mogu, ali odavno smo se dogovorili da Brena i ja u tome ne učestvujemo. Zamislite da dođem u situaciju da imam odličnu pesmu i da pobedim. Odmah bi svi graknuli kako je Sale ženi namestio pobedu. Jeste da nameštanja nema, da je glasanje realno, ali odmah bi me svi dočekali na nož zato što sam žena Saše Popovića. Zato Brena i ja nemamo pravo učešća na festivalu da se ne bi pričalo o nameštanju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online