Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 27.11.2014.
10:00
D. Dušanić - Vesti A

Jovana Tipšin: Nema me na crnim listama

Jovana Tipšin (37) poslednjih godina povukla je ručnu. Kako kaže, shvatila je da treba da uspori sa poslom, stalnim putovanjima i stresom, a više se posvetila sebi. Zbog toga je srećna, ispunjena i zadovoljna što svi primećuju, pa komplimenti od kolega samo pljušte.

Pazi na sebe i glas: Jovana Tipšin
 

- Lepo je kad se nižu uspesi, ali nije sve u tome. Ne mogu priznanja i zarađeni novac da te ispuni. Treba se opustiti i uživati u svakom trenutku, u nekim jednostavnim, običnim stvarima, jer ne kaže se uzalud da sitnice život znače. Zato sam okrenula drugi list. Uostalom, mi pevači s godinama moramo više da pazimo na glasne žice, ako želimo da nas glas dugo služi. A, najbolji lek za to je odmor i san - kaže Jovana.
 

Biću i ja majka

- Mnogi me pitaju kada ću se udati, zasnovati porodicu i ostvariti se kao majka. Ja ne planiram ništa, kad bude desiće se. Svaka devojka priželjkuje da jednog dana rodi dete i postane majka, pa je normalno da bih i ja to volela. Često ponavljam da sam veoma bogata osoba, koja je okružena brojnom decom, jer mene njih desetoro oslovljava sa tetka. Ako Bog da biću i ja majka. Nema više brige ni oko biološkog sata koji otkucava. Mogu da rodim i posle 40, nije to više nikakvo čudo, sve je više žena koje postaju majke u tim godinama. Uostalom i doktorka mi je to rekla - kaže Jovana.

Nekoliko godina ste u vezi sa Srđanom Milovanovićem, vlasnikom TV Kopernikus, da li se osećate kao gazdarica?
- Niti glumim gazdaricu, niti se tako ponašam, a i ne osećam se kao neka gazdarica. Nas dvoje smo počeli da se zabavljamo kada je njegova televizija bila mala, lokalna, a danas je ona mnogo veća sa sedištem u Beogradu i Nišu. Ali, tačno je da je zbog mene otvorena muzička produkcija KCN nakon što nisam uspela da se dogovorim sa Grandom oko objavljivanja albuma. Ali, to je bio dobar poslovni potez i nema veze sa mnom i ispunjavanjem mojih želja. Srđanu se ne mešam u posao, ja volim muziku i pevanje, u tome uživam i ne treba mi ništa drugo. Uostalom, i kad treba da pevam biram kada, gde i s kim ću da sarađujem.


Da li postoji televizija na kojoj niste poželjni?
- Ja sam dete PGP RTS-a, za njih sam objavila prve albume i prokrčila put na estradu. Posle toga sam bila u ZAM-u, pa u Grandu, ali sam uvek bila rado viđen gost i dobrodošla u emisijama na svim stanicama u regionu. Ni sa kim nisam u svađi ili u lošim odnosima, niti sam ikada bila na nekoj takozvanoj crnoj listi.


Kako je došlo do saradnje sa grupom Kal?
- Pesmu "Što me dušo ne voleš" nisam tražila, sama me je našla. Uradili su je Dragan Ristić i grupa Kal, koji su mi se javili pošto su je napisali specijalno za mene. Odmah mi se dopala, pa sam je snimila. Za kratko vreme naišla je na odličan prijem publike i veoma je tražena na nastupima. To je dobra i kvalitetna, mogu reći kafanska pesma. Kal je poznatiji u inostranstvu nego u Srbiji. Mnogo su traženiji i više nastupaju u inostranstvu gde su veoma popularni. Volela bih da uskoro snimim još jednu pesmu, i to bržu, pa da onda objavim album, kompilaciju mojih najvećih hitova koji su obeležili moju karijeru koja evo traje već 20 godina.
 

Ne trebaju mi silikoni

- Nemam ništa protiv estetske hirurgije, ali ja sam zadovoljna sobom i meni silikoni ne trebaju. Bitno mi je da se hranim zdravo, da treniram i da imam pozitivne ljude i energiju oko sebe. Džaba ako žena uradi sve na sebi od glave do pete, ako stavi silikone i srdi se fizički izgled ako ostane nezadovoljna iznutra - smatra Jovana Tipšin.

Četvrtak 27.11.2014. 11:32
jeeeeee....pljuc.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online