Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 22.12.2014.
09:20
V. Tasić - Vesti A

"Od Saše sam napravila dasu"

Kako se ovih dana priča na estradi, kada bi Saša Popović (60) zaista otvorio fakultet za estradu, na njemu bi obavezno trebalo da predaje njegova supruga Suzana Jovanović. I to, više predmeta.

Z. K. Munja
Porodica na prvom mestu: Suzana Jovanović
 

- Mogla bih da buduće pevače učim kako ostati normalan. Gledam ove naše Zvezde Granda i kad god im priđem iskoristim priliku da im kažem da ostanu normalni i da se ponašaju profesionalno. Ako treba da se čeka dan i noć da se snimi jedna numera, ako treba da se ispoštuje stariji kolega samo neka budu strpljivi. Mogla bih da ih učim poštovanju, strpljenju, da ih savetujem da budu mudri, da ne iznose lako mišljenje o tuđim postupcima što ljudi danas često čine. Naravno, sve pod uslovom da nešto zaista i žele da nauče. Ima dece koja imaju čudne crte u karakterima, pa ništa od onoga što im neko savetuje neće ni da čuju. Jednostavno, ne dopire do njih. Izgubilo se poštovanje prema ljudima u ovom modernom vremenu - kaže Suzana.

Tajna uspešnog braka

- Moj muž posle posla uvek žuri kući, jer sam ga naučila da voli toplinu doma. Ne znam kakva bi žena mogla da se pojavi, pa da zbog nje ne požuri kući. Zašto bih, recimo, zbog tri minuta zadovoljstva koje i u svom domu imam, stavila na kocku celi svoj život? I moj Sale tako razmišlja. Može neka da bude mlađa, lepša, zgodnija, pametnija... Ali, koliko dugo pametnija? Ne verujem da ijedna može da bude toliko dugo pametna da bi mogla da ga zadrži onoliko dugo koliko sam ga ja zadržala. Naučila sam Saleta šta je toplina doma i nikad ne bih činila ništa zbog čega bi on iz doma bežao.

Možda bi devojke radije da im pričate na temu - kako se udati za glavnog dasu na estradi?
- Znate šta, u vreme kada smo se upoznali Saša i ja on nije bio glavni dasa! Bio je desna ruka Ganeta Đokića na mestu muzičkog urednika u ZAM-u. Zato bih pre mogla da pričam na temu - kako svom čoveku pomoći da ostvari svoje snove, nego kako se udati za glavnog dasu. Meni je od počeka bilo jasno da hoću svom čoveku da budem vetar u leđa, podrška u svakom smislu. Žena mora da odluči da li će biti podrška svom muškarcu, ili će da ganja karijeru, a porodicu da ima tek reda radi. Neko mora da se žrtvuje, ja sam žrtvovala karijeru i presrećna sam zbog toga što sada uživam u plodovima svog žrtvovanja. Nisam se udala za glavnog dasu, već sam mu pomogla da postane glavni dasa!

Posle skandala oko Šabana, za kog mnogi misle da je žrtva ambiciozne devojke spremne na sve, da li ste postali oprezniji?
- Mislite - što se tiče "mog Šabana"? Ne plašim se ja za mog Sašu, jer mislim da mnoge stvari zavise od žene. Ako vodi računa o tome da svog muža privoli da se što pre vrati kući, nema zime! Od žene zavisi kako će ga privoleti - da li ručkom, decom, nekim zajedničkim stvarima. Ja sam kod mog muža pronašla šifru šta treba da radim. Svaka žena kod svog muškarca treba da nađe taj tajni kod kako da prodre do njegovog srca i duše. Kad se to pronađe, onda je brak dobar, lep i dugotrajan i onda ti ništa ne može tamo neka Cuca, Juca, Muca!

Saša je nedavno pohvalio Karleušu, rekavši da ima odličan stajling. Otkud to, posle dugog ćutanja?
- To nema veze sa istinom! Baš juče smo pričali o tome, Sale ne može da se načudi ko mu je te reči stavio u usta iz čista mira. Niti je igde spomenuo, niti ima vremena da se bavi takvim stvarima.

Što starija to mudrija

Mislite li da vas na estradi svi zaista vole ili su mnogi licemerni i proračunati?
- Meni je važno ono što ja pokazujem pred ljudima. Verujte mi, nikad se nisam preispitivala. Kada se sa nekim pozdravim, izgrlim i izljubim, nikad se nisam pitala da li me je taj neko iskreno pozdravio. Svako to čini po svojoj savesti. Što sam starija, to sam mudrija. Vučem mudre poteze i to daje odlične rezultate. Mirna sam, savest mi je čista, kao i srce, pa svakog mogu da pogledam u oči. O ostalom ne razmišljam.



 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online