Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.03.2015.
10:46
Alo!.rs A

Pet godina od ubistva Ksenije Pajčin

Na današnji dan, pre pet godina, ugašen je život mlade pevačice Ksenije Pajčin, koju je u njenom stanu na Voždovcu ubio dečko, maneken Filip Kapisoda, a zatim i sebi oduzeo život. Obe porodice od tada su zavijene u crno, a pola decenije bez njih im izgleda kao vek.

Jutjub
Imala neverovatnu životnu energiju: Ksenija Pajčin

Pevačicin kum, stilista Bane Dević, za list "Alo!“ priča da su mu dani bez Ksenije prazni.

- Duge su i mučne ove godine bez nje. Od tada niko sličan nije ušetao u moj život, postao sam asocijalan, a tugu lečim gustim poslovnim rasporedom. Dve godine nakon njene smrti bio sam u strašnoj depresiji, smršao sam i izgledao kao leš koji hoda. Onda sam shvatio da sudbinu ne mogu da promenim i sada znam da, ako postoji drugi svet, ona sedi gore na nebu nasmejana, oslobođena ovozemaljskih problema i da me čuva - kaže Bane, koji je ostao u kontaktu sa Ksenijinom majkom Ljubicom.

- Bori se kako mora jer je izgubila jedinicu koju je najviše volela. Ne znam gde pronalazi snagu, ali gura nekako. Devojački stan u kojem je Ksendža živela niko ne koristi. Ljubica ode s vremena na vreme da ga provetri i očisti. Svaka stvar i slika su na mestu gde su bili one noći kada je ubijena. Često posle posete groblju sa njenom mamom odemo u Ksenijinu devojačku sobu i gledamo njene spotove. U tim trenucima tuga je ogromna - otkriva Dević i dodaje:

- Ljubica je zahvalna medijima što čuvaju uspomenu na njenu ćerku, ali nikada neće dati nijednu izjavu da ne otvara stare rane. Nema u nama mržnje ni besa prema Filipu jer i ne razmišljam o njemu. Vreme nam uzima sve osim uspomena. Svakog jutra mi je slala poruku, a već pet godina me niko tako ne budi.

Znao sam da Filip nije za nju

Bane je bio iskren prema svojoj kumi, sa kojom se zakleo na večno prijateljstvo u Crkvi Svete Petke, zato se borio protiv njene veze sa Filipom, kao da je predosetio šta će se dogoditi.
- Znao sam da nisu jedno za drugo jer je ona bila formirana žena, dok je on bio nezreli klinac. Kada sam joj rekao da nisu jedno za drugo, lepo je to prihvatila, iako joj nije bilo pravo. Već tada je i ona shvatala različitosti među njima. Onda je krila od mene kada su se pomirili u trenutku kada je ušao u rijaliti „Veliki brat“. Dao bih sve da sam nešto mogao da učinim da ne dođe do incidenta, ali ni u najgorim snovima nisam mogao da predvidim takav kraj. Mislim da je sudbina odredila da tako bude - kaže stilista.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online