Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 29.03.2015.
14:48
alo.rs A

Dara ošurila Karleušu na sudu

Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevačica Jelena Karleuša suprugu Dare Bubamare i francuskoj produkcijskoj kući mora da isplati 2,5 miliona dinara, odnosno oko 20.000 evra.

facebook.com
Dara otišla da spava kao bebica posle presude

Kako je objavio "Alo", sud je utvrdio da je Karleuša bez dozvole autora preuzela pesmu koja na njenom albumu "Diva" nosi naziv "Krimi rad" i naložio da taj snimak na svim postojećim nosačima zvuka uništi.

Dara, večita rivalka male od skandala, pohvalila se da je firma njenog supruga Milana Kesića dobila spor protiv Karleuše.

- Večeras me moj suprug mnogo obradovao presudom u sporu koji je vođen sa optuženom. Zbog toga ću spavati kao bebica, a uostalom, ko me dira, to ga "puno košta". Pravda uvek pobedi na kraju serijala - poručila je Bubamara i okačila presudu u kojoj stoji da je Karleuša povredila moralna i imovinska prava i da je francuskoj kompaniji "Mkouboi Ikbala" dužna 500.000 dinara, a Kesiću  dva miliona dinara.

Jelena će ujedno morati da snosi i sudske troškove, koji iznose skoro 200.000 dinara.

- Nalaže se da tužena Jelena Karleuša Tošić iz Beograda odmah prestane sa svakom daljom povredom prava, te da uništi ili preinači sve primerke nosača zvuka kojima je izvršena povreda prava u roku od 15 dana od pravnosnažnosti presude, pod pretnjom prinudnog izvršenja - piše u presudi koju je potpisala sudija Vesna Miljuš, koja je u obrazloženju navela da Karleuša nije odgovorila na tužbu niti je osporila u roku od 30 dana, koliko je predviđeno zakonom.

Jeleni ostaje mogućnost da se u roku od 15 dana od prijema otpravka presude žali Apelacionom sudu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 29.03.2015. 15:00
Sve bih ja vas na njivu, bez traktora, da kopate dok vam ne popucaju ruke od zuljeva! Slj/am, beda i jad Srbije!!
Nedelja 29.03.2015. 15:06
Dara ošurila Karleušu na sudu...........To moze i da se prokoentarise i ovako........Zbog svoje veze izmedju njih dve i svadje oko " ko ima najljepsi miriz m...iin...d/zee".....isle su na sud te dve pi...c?nute pi....c/ooke zvane pjevacice sa estrade.......Al to nije sve jer ima neko ko je pravijo crtez iz sudnice..........Sve islo ovako.........jelena je usla polugola sa vircim palacinkama ispod m/inija.....a dara joj je zvizdala.........neznajuci da je to jelena htela...........posle kratke rasprave koja je protekla ovako " Jel Daro sta ti mislis kome od nas dve m/ii...in...dzze bolje mirise palacinke............Dara je kazala da njena mirise na maline i narandze...........A jelena koja je pre toga imala seks....Kaze da njena malo mirise na ribu.....A to joj ne smeta...........Na to Dara rece da nevoli morske plodove, al bi se najela njene ribice...........Uhhhhhhhhhhh jelena skoci na nju u tom momentu cela besna nije dozivjeela orgazam od penetracije i vice i naredjuje..............Liziiiiiiiiiiiii pi...c/ko usijana to smrdljivo parce moje izjj...e/...bane p...ic..cke............Mmmmmmmmmmm dara lize li lize uz to zabada prst i pita svidjali ti se.............A l jelena stara domina ne voli ljubav no samo nasilni i brutalni seks i lizanjeeeeeeeeeeee dok joj se ne ugase lampeee...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online