Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 02.04.2015.
10:10
V. Tasić - Vesti A

Robija od Čikaga do Švajcarske

Darko Lazić već dva dana je glavna tema svih estradnih tračeva. Kako pišu mediji, on je sa bratom demolirao prostorije fudbalskog kluba u rodnom Brestaču, juri ga policija, a on tvrdi da mu "aferu podmeću ljudi ljubomorni na njegov uspeh". Zato i ne čudi što po estradi kruži šaljiva pitalica - ko će se od pevača naći pre u zatvoru - Darko Lazić ili, možda, Aca Lukas koji se na sudu prepucava sa nekadašnjim poznanikom. Ili, možda, neko treći, jer skandala bar na estradi nikada nije falilo.

Mladost ludost: Boban Rajović

Šalu na stranu, ali mnogi pevači imali su priliku da se lično upoznaju kako izgleda život iza rešetaka. Džej Ramadanovski pre nekoliko godina proveo je mesec dana u švedskom zatvoru zbog vožnje u pijanom stanju, ali i danas priča kako mu je to zapravo bio najbolji odmor u životu. Vozio je on pijan još bezbroj puta posle toga, ali nije imao sreće da se opet nađe na nekom tako finom mestu kao što je švedski zatvor "sa pet zvezdica".

U luksuzu zatvora svojevremeno je uživao i Boban Rajović. U vreme kada je živeo u Danskoj njemu je, logično, zapalo da uživa u danskom zatvoru. Godinama su Danci pokušavali da Rajovića privedu pravdi, ali, kako sam kaže, nisu mogli da ga uhvate. I kada im je to konačno pošlo za rukom strpali su ga iza rešetaka zbog grehova iz mladosti - tačnije zbog bahate vožnje. Za razliku od Džeja, kojeg ni boravak u zatvoru nije prizvao pameti, Boban se opametio za sva vremena, pa mu više ne pada na pamet da luduje za volanom.

I Sinan Sakić je bio u zatvoru, ali u Švajcarskoj kada je pre desetak godina uhapšen na
ciriškom aerodromu zbog posedovanja droge. Pravdao se on da je u pitanju nameštaljka ljubomorog vlasnika jednog lokala, ali džaba. Posle svega, Sinanu je pet godina bilo zabranjeno da nogom kroči na švajcarsko tlo. Dragan Kojić Keba našao se, pak, u američkom zatvoru kako tvrdi ni kriv, ni dužan. Njegov jedini greh je bio što je ličio na pljačkaša banke koga su tokom napada snimile kamere. Džaba se on pravdao, objašnjavao, američki policijci nisu davali ni pet para za njegovu priču. Na svu sreću, pravi pljačkaš banke ubrzo je uhapšen, a Keba je iz zatvora pušten uz izvinjenje. I Željku Samardžiću je pre mnogo godina preselo putovanje u Ameriku. Uhapšen je na čikaškom aerodromu, ni sam ne zna zašto. U Čikago je došao kako bi obišao grad u kojem je decenijama živeo njegov deda i ni sam ne zna zašto završio je u pritvoru. Da nije bilo jedne naše pevačice koja živi u Čikagu i koja je učinila sve da ga izbavi iz zatočeništva, ko zna šta bi bilo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online