Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 08.07.2015.
08:04
D. Dušanić - Vesti A

"Darku ne smeta kad me gledaju"

Posle jednogodišnje pauze zbog rođenja ćerkice Lorene, Ana Sević (29) vraća se na scenu sa singlom "Lambordžini". Pesmu prati spot u kome se pevačica prilično razgolitila u izazovnoj, crvenoj haljini, ali to ne smeta njenom suprugu i kolegi Darku Laziću.

Z. K. Munja
Ana Sević u izazovnoj haljini

- Moj muž je bio glavni inicijator da obučem ove haljine na snimanju. Darko je od onih muškaraca koji vole da im je žena uvek tip-top doterana. Samim tim što je odabrao suprugu koja je javna ličnost, u startu je jasno da nije ljubomoran i nema problema kada me drugi gledaju. A svaki moj stajling u spotu je elegantno izazovan, bez vulgarnosti i jako sam zadovoljna - kaže Ana.

Porodica je stub uspeha

"Ćerka ima godinu dana , a nedavno smo Darko i ja proslavili našu prvu godišnjicu braka. Porodica je stub uspeha svakog čoveka, zato mogu svima da poručim - širite ljubav i pozitivnu energiju, ne dozvolite da ovih drugih bude više", kaže Ana.

A jeste li vi ljubomorni?

- Ništa posebno, više bih rekla da nisam nego da jesam. Preterana ljubomora može da uguši ljubav, a mi to ne želimo da dopustimo!

Mnoge vaše kolege kažu da pevači često ne znaju o čemu pevaju, a o gramatici u pesmama i da ne pričamo...?

- Kako je objavljen naziv moje nove pesme, tako su počeli pojedinci da negoduju i ispravljaju- ne kaže se lambordžini, nego lamborgini. Jer, reč nije srpska, a na italijanskom kada se piše "gh" čita se "g". Konsultovali smo profesore našeg lepog, srpskog jezika i oni su kazali da je jedino gramatički ispravno sa "dž". Mi smo u Srbiji, koristimo naše pismo, te je tako ovaj naziv transkribovan. Baš kao što pijemo koka-kolu, iako se ona u originalu piše coca-cola.

Koliko je bilo teško naći adekvatnu pesmu?

- Novu numeru su uradili talentovani autori, tandem Divna Milovanović i Nemanja Antonić. Nema ništa lepše nego kada pronađeš ljude s kojima ti se poklopi energija i s kojima se razumeš pogledom. Preslušavala sam brojne pesme i od svih mi je ostao jedino "Lambordžini", koji nikako nisam mogla da je izbacim iz glave. Pronašli smo se, što bi se reklo, na keca.

U spotu se vidi da ste povratili devojački stas posle trudnoće. Kako?

- Sve se desilo nesvesno i nenamerno. Recept za dobru liniju i kondiciju je jednostavan - previše aktivnosti i obaveza. Ćerka Lorena samo što nije prohodala, tako da ja imam sa njom svakodnevno odličan trening. I osećam se bolje nego ikad! Lorena je stalno u akciji. Kada je previše hiperaktivna, pustimo joj na televiziji kanal za bebe, koji emituje crtaće prijatnih likova i boja za decu njenog uzrasta. Tada se smiri i pomno prati šta se dešava na ekranu. Nije noćna ptica, ne vileni, nego lepo spava. Često se dešava da ujutru ustanemo pre nje. Darko i ja smo podelili uloge, pa je hranimo i menjamo pelene u zavisnosti od toga koliko je ko umoran. Naravno, tu su i bake i prabake koje su najveće blago i nezamenjive u svakom pogledu. Uvek su spremne da stupe u akciju.

Žestok tempo od septembra

"Promocija novog singla je počela, i to mi je poslovni prioritet. Ta pesma je najava svega onoga što će tek doći i sjajan uvod u ono što spremam. Tokom leta ću pokušati da se odmorim, jer od septembra krećem sa žestokim tempom. Jedva čekam da uživam s mojom devojčicom u čarima leta i mora. A tata Darko ima silne ugovorene angažmane. Ipak, on će nam se pridružiti kad god bude imao slobodne dane", kaže Ana.

b

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online