Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 20.08.2015.
08:55
D. Dušanić - Vesti A

Estradne vile prkose godinama

Imaju više od 50 godina, i dalje su zanosne i mame uzdahe muškaraca. Kada je nedavno malo u šali, malo u zbilji, pevačica i najpoznatija loto devojka Suzana Mančić (58) izjavila da će opet pozirati za "Plejboj", i to kad napuni 60 godina, mnogim muškarcima zaigralo je srce. Zanosna Suzi oduvek je zračila seksepilom.

A. Čukić
Ponovo bi se slikala za "Plejboj": Suzana Mančić

- Imala sam 48 godina kada sam se prvi put slikala za "Plejboj". Niko nije znao da sam to uradila dok časopis nije izašao, a kada je moja mama videla slike, rekla je da treba da budem ponosna na sebe - kaže Mančićeva, koja je otkrila i zbog čega izbegava toples:

- Ne sunčam se više u toplesu, jer je sunce postalo zloćudno po kožu. Drugi razlog je što stalno letujem u istom mestu u Grčkoj, tamo gde moj Simica ima kuću, pa nas svi znaju, a Grci su veoma tradicionalni i ne bih da izazivam bespotrebne probleme. Ali, kad mi dođe, ja se ponekad skinem, jer je lepo biti nag u moru i na plaži.

San svake žene je da što duže sačuva mladost, lepotu i snagu. Nije Suzana jedina dama u zrelim godinama sa naše javne scene koja mami uzdahe i divljenje. Ima još onih koje su napunile, kako to mlađi kažu, pet banki, a bez kompleksa poziraju u kupaćim kostima, i često svoje fotografije dele na društvenim mrežama.

Kreatorka Verica Rakočević (67), koja je ponosna majka troje dece i baka tri unuka, i ovog leta nosila je bikini. Uz tri i po decenije mlađeg supruga, kompozitora Veljka Kuzmančevića, za koga se udala pre dve godine, kao da se i sama podmladila. Na svakom koraku razmenjuju nežnosti. Tako je Veljko posle jednog njihovog zajedničkog putovanja, na svom Fejsbuk profilu podelio sliku sa plaže, ispod koje je napisao: "Moja žena, morska vila!"

O seksi baki Nedi Ukraden (65) prošle jeseni pisali su i britanski mediji. Bilo je to posle njenih transformacija u šou programu Tvoje lice zvuči poznato, gde je za čistu desetku pevala i glumila, ali isto tako i nosila oskudne kostime. Poznata pevačica ima ćerku Jelenu, koja joj je podarila troje unučića.

Z. K. Munja
Zgodna baka: Neda Ukraden sa unukama

- Od roditelja sam nasledila mladolik izgled. S druge strane, ne opijam se i ne jedem neumereno. Redovno vežbam, ako ne sa trenerom, onda sama kod kuće. Idem i na plivanje i igram tenis, skačem na nastupima, a plus i trčkaram stalno za mojim unucima - kaže Neda.

Među najzgodnije bake na estradi spada i Zlata Petrović (53). Kada se nedavno pojavila u belom šortsu na jednoj proslavi, svi su je odmerili od glave do pete i nisu imali zamerke. Baš kao ni za njenu dugogodišnju prijateljicu i koleginicu Gocu Božinovsku (50), koja je bila u utegnutoj mini haljini. Zlata ima dvojicu sinova i dvoje unuka, a Goca je majka troje dece.

Zgodne glumice

Glumica Mirjana Karanović (58), koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, nije odolela trendu, te je napravila selfi u kupaćem kostimu. A jedan od komentara njenih pratilaca na Instagramu je: "Nemoj starletama da nabijate komplekse."
Za njenu koleginicu Lidiju Vukićević (53) vreme kao da je stalo. Popularna Violeta iz "Boljeg života" i danas ima istu frizuru i stas kao kada je bila devojka. Zgodna glumica je razvedena i majka je dvojice odraslih sinova. Ovog leta odmarala je na Krfu, gde je proslavila i rođendan, a na društvenim mrežama pokazala je svoje telo u kupaćem kostimu.

Lepa Brena preporučuje jogu

Lepa Brena (54) sa svojom porodicom krstari Jadranskim morem. Iako su je poslednjih godina pratili pehovi, padovi i povrede, njene noge su i dalje duge, vitke i orne za igranje.
- Stalno plivam, povremeno idem u teretanu, a moje najveće otkriće je joga, koju preporučujem svim ženama. Deluje rasterećujuće na čitav organizam i uči da voliš sebe onakvu kakva jesi - izjavila je Brena.






 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.08.2015. 09:01
Sve su to danas izdrndane babe koje vreme kao i sve ostalo neumitno gazi . Mogu one da se kurobecaju koliko hoće ali biološki sat je neumoljiv .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online