Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 02.09.2015.
08:49
D. Dušanić - Vesti A

Saša Matić: I pored svega opet ću u Hrvatsku

Kao grom iz vedrog neba odjeknula je vest da je u Hrvatskoj posle svirke Saša Matić (37) u Zadru dogodio incident. Naime, više osoba je kamenovalo kombi sa registracijom Srbije, u kojem je bila pratnja pevača.

Z. K. Munja
Muzika ne zna za granice: Saša Matić

- Tačno je da se desio incident i da je kombi u kome je bila moja pratnja kamenovan. To se desilo na izlasku iz Zadra, posle mog nastupa, noću, pred zoru, oko pet sati izjutra. Ne mogu da tvrdim da su počinioci znali da je deo moje ekipe u vozilu, ali videli su srpske tablice na kombiju. Šta da se radi, desilo se šta se desilo, a najvažnije je da nema povređenih, svi su dobro i zdravo - rekao je za "Vesti" veoma smireno i pribrano Matić, dodavši da to neće uticati na njegov dalji rad:

- To su prouzrokovali oni koji ne znaju šta je muzika i ne slušaju je. Ali, ja pevam i sviram onima koji znaju šta je dobro, šta je prava stvar. Nikada do sad nisam imao ovakvih problema. Miroljubiva sam osoba, nimalo eksecna niti provokativna. Ne gledam i ne delim ljude po nacionalnosti i veri. U raznim krajevima našeg regiona imam prijatelje. U Hrvatskoj su moji brojni drugari, saradnici, obožavaoci... Moji nastupi su uvek bili odlično posećeni. Siguran sam da ovo neće uticati na moj dalji rad i da ću opet zasigurno gostovati u Hrvatskoj. Išao sam i ići ću i dalje u Hrvatsku. Ovakve stvari ne mogu me zastrašiti, jer smatram da muzika nikada nije znala za granice.

Imali ste radno leto, mnogo gostovanja, a da li ste stigli da radite na novim pesmama?

- Radilo se proteklih meseci, imam i u septembru brojne ugovorene nastupe. Ipak, sada sam fokusiran na album, koji sam upravo završio. I baš sam zadovoljan kako je sve ispalo. Za mesec dana verujem da će biti objavljen, kao i obično za Grand produkciju.

Kakva iznenađenja ste pripremili obožavaocima?

- Eto, imam dve pesme koje mi je napisao Mlađan Dinkić. Nas dvojica se znamo godinama, ali sada je došlo i do poslovne saradnje. Mlađa mi je uradio jednu baladu, a druga je brža pesma. On je odličan dasa!

Ima li novo izdanje već naziv?

- Album će se zvati "Zabranjena ljubav". Kao bonus pesma na njemu će biti već odlično znani duet sa Severinom Vučković "More tuge".

Koliko na CD ima vaših autorskih pesama?

- Ovog puta nisam u ulozi kompozitora. Jednostavno nisam stigao da se ozbiljnije posvetim autorskom radu. Započeo sam neke numere, ali treba tek na njima da poradim i da ih doteram, tako da će se one naći na nekom narednom izdanju.

Kako procenite da li je pesma koju ste komponovali za vas ili ćete je ponuditi svojim kolegama?

- Ja radim pesme, pa ih radim, pišem, stvaram. Hoću li na kraju i da je otpevam i snimim, ne znam ni ja. Kad smatram da bi bila dobra za mene, ostavim je negde sa strane, ali ni to ne znači da će se naći na mom narednom albumu. Meni je važno da pišem i imam dobrih pesama - kaže Matić.

Sreda 02.09.2015. 12:00
Cuvaj pare je/bes ponos i glavu. Oni tebe vole vole?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online