Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 21.09.2015.
08:55
E. V. A

Dušmani žive sahranjuju

Pre neki dan na društvenim mrežama pronela se vest da je preminuo legendarni glumac Dragan - Gaga Nikolić. Na svu sreću, ubrzo se ispostavilo da je ova informacija potpuna laž. Međutim, to ne umanjuje uznemirenost prijatelja i porodice čuvenog glumca koji je već nekoliko meseci ozbiljno bolestan. I nije prvi put da su Gagu živog sahranili na društvenim mrežama. Slično je bilo i pre tri meseca kada je glumac bio u bolnici u teškom stanju koje je uspeo da prevaziđe.

Z. K. Munja
Svašta se piše: Aca Lukas

I nije Gaga jedini. Svaki čas se pojavi vest na internetu da je neko od pevača ili glumaca umro, da bi se ubrzo ispostavilo da to nije istina. Acu Lukasa do sada su čak tri puta živog sahranjivali. U početku mu je to bilo smešno, ali je početkom maja shvatio da je đavo odneo šalu i ceo slučaj prijavio policiji.

A. Čukić
Živeću 100 godina: Jelena Karleuša

- Strašno je šta rade bolesni umovi. Ne znam kako je moguće da to nekome padne na pamet. Ali važno je da se stane na put bolesniku. Otkriveno je da je ta osoba u Americi. I njemu, i njegovoj ženi, roditeljima, deci, babama, dedama, stričevima i celoj familiji želim ono što piše o meni - rekao je tada Aca Lukas i dodao da su nadležni organi uspeli da saznaju da je osoba koja je objavila ovu vest u Americi.

Sličnih problema imao je i Relja Popović kada se pronela vest da je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Čak je objavljena i fotografija njegovog navodno smrskanog automobila, ali je pevač demantovao ovu morbidnu informaciju.

Za razliku od njega Saša Kovačević je još i dobro prošao. Pojedini portali su bez prethodne provere objavili kako je pevač teško ranjen u navodnoj pucnjavi, iako je on sporne večeri bio u studiju.

- Telefon mi je zvonio ceo dan, moja porodica i prijatelji su bili šokirani. Zaista je degutantno šaliti se i igrati s ljudskim životima na najgori mogući način - poručio je Kovačević.

Na meti nekoga ko ima bolestan smisao za humor našao se pre četiri godine i Šaban Šaulić, koji je navodno preminuo od srčanog udara u svojoj vikendici u Krčedinu. Međutim, on je tog dana bio u Parizu i kada se probudio posle nastupa na jednoj svadbi saznao je "da je umro". O njegovoj "smrti" obavestili su ga članovi najbliže porodice koji su ga pozvali zbog informacije koja se pojavila u medijima.

I Jelena Karleuša pre neku godinu proglašena je mrtvom, što je izazvalo paniku među njenim fanovima na društvenim mrežama. Na sreću, ubrzo se ispostavilo da je vest o saobraćajnoj nesreći u kojoj je ona navodno stradala potpuna izmišljotina.

- Neeee.... Ne ide uz mene da poginem u saobraćajnoj nesreći. Živeću još 100 godina. Pevaću i igraću vašim unucima - poručila je tada Karleuša preko društvenih mreža.

Muke za Bibera

I svetske zvezde često imaju sličan problem, jer ih svaki čas neko proglasi mrtvim. Tako su Džastina Bibera već nekoliko puta "živog sahranili". Žrtva morbidne i neslane šale bio je i Džon Bon Džovi koji je takođe proglašen mrtiv, pa je pevač rešio da se našali. Nakon što je proglašen mrtvim on je na društvene mreže okačio svoju fotografiju na kojoj drži natpis na kome je pisalo "Ovaj raj mnogo liči na Nju Džerzi". Više puta živ je sahranjivan i Mik Džeger, ali je to nije smetalo vremešnom rokeru da na svakom koncertu svojim temperamentnim nastupom pokaže i dokaže da je i te kako živ.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online